Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası ile ekrana dönecek olan Gökhan Alkan’dan, sımsıcak kamera arkası pozlar

Kalp Yarası ile ekrana dönecek olan Gökhan Alkan’dan, sımsıcak kamera arkası pozlar

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’nin iki yaz dizisinden birisi olan Kalp Yarası’nın çekimleri bir süre önce başlamıştı. Tanıtım da gecikmedi. Antakya’da çekilen dizinin ilk tanıtımında, dörtnala giden bir at üstünde Gökhan Alkan görünüyor.

Yolunun üzerinde ise 3 kişi onu bekliyor. Yayınlanan tanıtıma bakılırsa, hikaye bu dört kişi arasında geçecek. Başrolünü Merve Çağıran ve Yağmur Tanrısevsin ile paylaşan oyuncu, dizideki atına da çok alışmış görünüyor.

En son Yasak Elma dizisinde rol alan Gökhan Alkan hayranları büyük bir heyecan ile yeni projeyi bekliyor. Genç yıldızlarla usta oyuncuları bir araya getiren dizi, Hatay’ın eşsiz mekanları ve çarpıcı öyküsü ile yakında ekrana gelecek.

Gökhan Alkan, dizinin setinden yaptığı paylaşımlar ile hayranlarını da mutlu etti. Tanıtımda rolü gereği asık suratıyla yer alan oyuncunun, kamera arkası paylaşımında ise atını severken keyifli anları yer alıyor…

Kalp Yarası ile ekrana dönecek olan Gökhan Alkan'dan, sımsıcak kamera arkası pozlar 9

Antakya’nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe’nin öyküsü anlatılıyor dizide. Yapımını Süreç Film’in üstlendiği dizinin genel hikayesi, sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu’nun imzasını taşıyor.

Kalp Yarası ile ekrana dönecek olan Gökhan Alkan'dan, sımsıcak kamera arkası pozlar 10

Kalp Yarası’nın yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban üstlenirken, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Özgül Türküler Akad kaleme alıyor. Görkemli bir coğrafyadan aktarılacak dizinin başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper yer alıyor.

Kalp Yarası ile ekrana dönecek olan Gökhan Alkan'dan, sımsıcak kamera arkası pozlar 11