Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir yanda aşk diğer yanda intikam, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ders veriyor!

Bir yanda aşk diğer yanda intikam, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ders veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Toplumun temel yaralarından birisi de insanlar arasındaki ilişkilerin zaman zaman kötü olaylarla sonuçlanması ve bu durumun yansımasını Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde de görebilirsiniz. Azra ile Sergen’in ayrılıklarının ardından yaşananlar dizideki heyecanı artırdı. Aynı zamanda toplumda yaşanan evlilik sonrası büyük sorunların bir yansıması da ekrana taşındı.

Gökçe Bahadır ve Yiğit Kirazcı’nın canlandırdıkları Azra ile Yıldırım yeni bir hayata doğru aşk dolu bir adım atarken, diğer tarafta ise eski koca Sergen’in bitmek tükenmek bilmeyen intikam hırsı büyük sorunlar çıkartacak. Benzer durumların sokakta birçok insanın da başına geldiği bu ayrılık sonrası travmayı atlatamayan Sergen’in yapacakları dizide heyecanı artıracak ama izleyicileri de büyük dersler verecek.

Sarp Akkaya’nın canlandırdığı Sergen, aşkla ile yeniden hayata tutunan ve birbirlerine olan sevgilerini artık saklamayan Azra ile Yıldırım’ın peşinde.. Sergen, asla unutamayacakları bir olaya imza atacak ve dizinin 18. bölümü de bu nedenle aksiyon dolu sahnelerle geçecek. Ancak Sergen’in intikam hırsının nereye varacağı da toplumsal bir mesaj olarak Fox TV ekranından izleyicilerin dikkatine sunulacak.

Bir yanda aşk diğer yanda intikam, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ders veriyor! 49

15 Şubat Salı akşamı saat 20.00’da Fox TV ekranın karşısına geçecek olan izleyiciler dizide yaşanacak olaylarla farklı duygular yaşayacak. İşte yeni bölümden yeni detaylar:

Azra uzun bir süreden sonra ilk kez sakin bir pazar günü geçirmeye niyetlenir. Fakat yaşanan sürpriz gelişmeler Azra’nın bu hevesini kursağında bırakacaktır. Nadide ve Selim’in gerçek yüzünü öğrenen Filiz büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Kızının tehlikede olduğunu anlayan Songül, onu kurtarmak için Azra’dan yardım ister. Azra’nın bir planı vardır ancak bunun gerçekleşmesi için, en büyük düşmanları Bora’nın yardımı gerekmektedir.

Sanem Yıldırım’la görüşüp ablasına tüm gerçekleri anlatmasını ister. Akis takdirde Azra her şeyi Sanem’den öğrenecektir. Yıldırım, Sanem’i kendisine bir gün süre vermesi konusunda ikna eder. Yıldırım için artık Aza ile ilişkisinin en büyük kırılma noktası gerçekleşmek üzeredir. Güneş ve Yalın ikilisi, Erman ve Çolpan’a eğlenceli bir sürpriz hazırlığına girişirler. Bora’nın kim olduğuna dair sır perdesi tamamen kalkmak üzeredir. Bora’nın kimliği herkesin hayatında büyük değişimlere yol açacak ve kahramanlarımızı yeni bir dönemin başlangıcına sürükleyecektir…