Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in şaşkınlıktan ağzı açık kaldı! Sete gelen sürprizlerin arkası kesilmedi!

Demet Özdemir’in şaşkınlıktan ağzı açık kaldı! Sete gelen sürprizlerin arkası kesilmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, dizi setine gelen hediyeleri görünce sevinçten adeta uçtu. Oyuncu, TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep rolünde yer alıyor. Daha öncesinde ise Erkenci Kuş dizisinde rol almıştı. Oyuncunun sadece Türkiye’de değil, dünyanın pek çok ülkesinde ve özellikle de İtalya’da pek çok hayranı var.

Şu sıralar Can Yaman ile birlikte rol aldıkları Erkenci Kuş dizisi de İtalya’da çok izleniyor. Oyuncu bir süre önce ülkeye giderek televizyon programına katılmış ve röportajlar vermişti. Şimdi de İtalyan hayranlarından güzel bir sürpriz ile karşılaştı oyuncu.

Aralarında yerli yabancı pek çok hayranının olduğu kişiler oyuncuya balonlarla sürpriz yaptılar. Dizinin setindeki karavanının önünde duran ve üzerinde ‘İyi ki doğdun Demet’ yazan büyük bir kutu gördü oyuncu. Kutuyu açtığında üzerlerine kartlar iliştirilmiş balonlar çıktı.

Bu sürprize çocuklar gibi sevinen oyuncu, gelen hediye için hayranlarına teşekkür etti. İtalyan hayranlarından gelen bu hediyenin ardından daha sonra karavanına geçen oyuncunun içerisinin balonlarla dolu olduğunu gördüğü anlarda yaşadığı heyecan da videoya yansıdı.

Demet Özdemir, çocuklar gibi şenlendiği bu hediyeler karşısında hayranlarına teşekkür etti. Oyuncu, daha sonra dizinin ekibindeki bazı kişileri de yanına alarak balonları İtalyan hayranları adına gökyüzüne bıraktı.

O videoları aşağıda izleyebilirsiniz…