Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın kadrosuna katılan yeni oyuncuya Bergüzar Korel’den tam destek!

Yasak Elma’nın kadrosuna katılan yeni oyuncuya Bergüzar Korel’den tam destek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinden gidenlerle birlikte, yeni gelen isimler de dikkat çekiyor. 85. bölüm itibari ile dizinin kadrosunda büyük bir değişikliğe gidilmişti. Talat Bulut’un hayat verdiği Halit Argun karakterinin ardından Yiğit, Lila, Kerim ve Kaya karakterleri de diziden çıkmıştı.

Onların yerine ise Hasan Ali Kuyucu, Feride ve Çağatay geldi. Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun diziye katılmasıyla birlikte farklı hikayeler ortaya çıkıyor.

Entrikanın bitmediği diziden Mert’i oynayan Can Nergis’in ayrılacağı da kısa bir süre önce belli olmuştu. Bu kez bir başka ismin diziye katılacağı ortaya çıktı.

Emre Dinler, Yasak Elma’nın kadrosuna dahil oluyor. Med Yapım, sosyal medya hesaplarından oyuncunun katılımı ile ilgili duyuruyu yaptı. Buna göre Dinler, 102. bölümden sonra diziye dahil olacak.

Yasak Elma'nın kadrosuna katılan yeni oyuncuya Bergüzar Korel'den tam destek! 10

Emre Dinler’in dizide Ömer Kurtoğlu karakterini oynayacağı da belirtiliyor yapılan açıklamada. Dinler’i dikkatli izleyenler bazı dizilerden de hatırlayacak. İlk olarak Söz Tahir Gümüş karakterine hayat verdi ve bu şekilde tanındı.

Sonrasında ise Gülperi dizisinde Mesut karakterini oynadı. Emre Dinler, son olarak da Sol Yanım dizisinde Barbar karakterine hayat veriyordu.

Yasak Elma'nın kadrosuna katılan yeni oyuncuya Bergüzar Korel'den tam destek! 11

Dinler’in dizinin kadrosuna dahil olduğu haberinin ardından, Bergüzar Korel de oyuncu adına bir paylaşım yaptı. Korel’in Emre Dinler’i yakından tanıdığı da bu paylaşım ile ortaya çıktı.

Yasak Elma'nın kadrosuna katılan yeni oyuncuya Bergüzar Korel'den tam destek! 12

Bergüzar Korel, Emre Dinler için “Çalışkanlığın, yeteneğin, insanlığınla çok güzel yerlere geleceksin. İlk günden beri söylüyorum. Güzel kardeşim, hayırlı uğurlu olsun” sözleriyle meslektaşına tam destek vermiş oldu…

Yasak Elma'nın kadrosuna katılan yeni oyuncuya Bergüzar Korel'den tam destek! 13

(Söz- Tahir Gümüş)