Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in story atmamasının bir nedeni var!

Demet Özdemir’in story atmamasının bir nedeni var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler kadın oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, tv8’de yayınlanan dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile ekranlarda. Erkenci Kuş dizisiyle yakaladığı hızlı çıkışın ardından, yeni dizisiyle de çok konuşuluyor. Aynı zamanda da tam bir sosyal medya fenomeni gibi çalışıyor!

Yaptığı her paylaşım takipçileri tarafından heyecanla bekleniyor ve hızla sosyal medyada dağılıyor. Tarzı, takıları, saçı, makyajı her şeyi ile beğenilen oyuncunun hayranları, onun yaptığı paylaşımları heyecanla izliyor.

Gün içerisinde sık sık paylaşımlar yapan oyuncu, hemen her gün ne yaptığını, nerede olduğunu aktarıyor takipçilerine. Genelde yoğun çalışan oyuncunun paylaşımları da setten oluyor.

Kamera arkası paylaşımlarıyla dikkatle takip edilen Demet Özdemir, arayı biraz uzatınca da hayranlarını merakta bırakıyor…

Yine bir süre story paylaşmayınca hayranları merak etmiş olacak ki oyuncu, bunun nedenini çok çalışmaktan fırsat bulaması olarak açıklıyor.

Aşağıda bir araçla dizinin ikince setine gitmeye çalışırken trafiği gösteren bir fotoğrafla yaptığı paylaşım var.

Demet Özdemir'in story atmamasının bir nedeni var! 9

Demet Özdemir, story arasını uzatınca açıklama yapma gereği duyarak “Ben ilk mekanı bitirir diğer mekana çalışmaya giderim. Story atmıyorum diye evde dinlendiğim düşünülmesin” notuna bir de kahkaha emojisi eklemiş.

Bu arada oyuncu, yaz aylarını çok özlediğini de bu aralar sık sık anlatıyor paylaşımlarıyla. Yine onlardan iki tanesini aşağıda görebilirsiniz.

Demet Özdemir'in story atmamasının bir nedeni var! 10

 

Demet Özdemir'in story atmamasının bir nedeni var! 11