Ana sayfa Dizi Haberleri Buğra Gülsoy ve oğlu Cem’den sımsıcak bir foto! Engin Öztürk’e mavi çok yakışmış! Uğur Güneş’in ev hali!

Buğra Gülsoy ve oğlu Cem’den sımsıcak bir foto! Engin Öztürk’e mavi çok yakışmış! Uğur Güneş’in ev hali!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizileriyle ekranın jönleri hayranlarının ilgiyle takip ettikleri isimler olarak, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyorlar. Rol aldıkları yapımlarda başarılı oyunculukları ile ön plana çıkan isimlerden bazılarının yaptıkları son paylaşımlara bir göz atalım.

İlk sırada Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin başrol oyuncularından Buğra Gülsoy var. Geçtiğimiz günlerde  yeni yaşını sürpriz bir doğum günüyle sette kutlayan oyuncuya, eşi Nilüfer Gürbüz ve oğlu Cem de katılmıştı.

Buğra Gülsoy, sette olmadığı Pazar gününü ailesi ile geçirdi. Instagram sayfasından da oğlu Cemile keyifli anlarını paylaştı. Baba oğulun bu sımsıcak fotoğrafı da Gülsoy’un hayranlarından ‘Maşallah, çok tatlısınız’ yorumları aldı…

Buğra Gülsoy ve oğlu Cem'den sımsıcak bir foto! Engin Öztürk'e mavi çok yakışmış! Uğur Güneş'in ev hali! 11

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden İbrahim Çelikkol’un gitmesi ile birlikte Demet Özdemir ile başrolde yer alan Engin Öztürk ise mavi tişörtüyle verdiği pozla beğeni topladı.

Göz rengi ile aynı renk bir kıyafet seçen oyuncu, hayranlarının da başarılı performansıyla olduğu kadar yakışıklılığı ile de markajında. Mavi rengin oyuncuya çok yakıştığı da aşikar…

Buğra Gülsoy ve oğlu Cem'den sımsıcak bir foto! Engin Öztürk'e mavi çok yakışmış! Uğur Güneş'in ev hali! 12

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrıldığından beri bol bol evinde dinleniyor ve spor yapıyor Uğur Güneş. Adana’dan İstanbul’a dönen oyuncu, pandemi nedeniyle genelde evinde olduğunu da yaptığı paylaşımlarla takipçilerine gösteriyor.

Buğra Gülsoy ve oğlu Cem'den sımsıcak bir foto! Engin Öztürk'e mavi çok yakışmış! Uğur Güneş'in ev hali! 13

Yeni dizisi Kanunsuz Topraklar’ın çekimleri henüz başlamadı ama bir madenciyi oynayacağı dizisi için bir süre yoğun bir şekilde spor yaparak kondisyonunu sağlamlaştırdı.

Oyuncu, evde otururken çektiği pozlarını instagram’dan esprili bir yorumla paylaştı…

Buğra Gülsoy ve oğlu Cem'den sımsıcak bir foto! Engin Öztürk'e mavi çok yakışmış! Uğur Güneş'in ev hali! 14

Onur Tuna ise Mucize Doktor dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği Taner Ölmez ile set arasından bir fotolarını paylaştı.

İki oyuncunun havayı güzel görünce bir kahve molasında otoparkta oturdukları bir anları yer alıyor fotoğrafta. İkilinin biraz sonra ameliyata girecekleri de kostümlerinden anlaşılmakta.

Kendilerine bir de sevimli bir köpek eşlik ediyor fotoğrafta…

Buğra Gülsoy ve oğlu Cem'den sımsıcak bir foto! Engin Öztürk'e mavi çok yakışmış! Uğur Güneş'in ev hali! 15