Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı sezon finalini bekleyenlere kötü haber! Çayı, kahveyi hazırlayın, uykuyu unutun!

Sen Çal Kapımı sezon finalini bekleyenlere kötü haber! Çayı, kahveyi hazırlayın, uykuyu unutun!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, 39. bölümüyle sezon finali yapacak. Geçtiğimiz Cumartesi akşamı dizinin yayını yoktu. Çünkü sette koronavirüse yakalananlar olduğu ve bölümün çekilemediği açıklanmıştı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in sahnelerinin bir kısmının çekildiği, hafta içinde instagram paylaşımlarıyla da görülmüştü.

İki başrolün dışındaki 5 kişide koronavirüs olduğunu da Kerem Bürsin bir paylaşımında aktarmıştı. Sonrasında da yapımdan gelen bilgiyle durum ortaya çıktı. Bu hafta ise dizinin sezon finali yapması bekleniyor.

Ancak gelen bilgi merakla bekleyen izleyiciyi biraz kızdıracak gibi! Zira, geçtiğimiz hafta başlayan Savaşçı dizisi, bu hafta da Sen Çal Kapımı dizisinin yerine ekranda olacak!

Haziran ayında yeni bölümlerle dönecek olan Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali 17 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak ama izleyicinin biraz beklemesi lazım!

Zira Savaşçı’nın yayını bittikten sonra Sen Çal Kapımı dizisi başlayacak! Fox TV’nin yayın akışındaki durum aşağıda.

Sen Çal Kapımı dizisi için verilen saat 22:45… Savaşçı’nın tekrarı ise 02:00’de başlıyor. Bu da demek oluyor ki yaklaşık 15 dakikalık reklam arası da düşünülürse Sen Çal Kapımı dizisi 01:45’de bitecek.

Yani izleyiciyi uzun bir gece bekliyor! Ertesi gün Pazar olması da büyük şans ama yine de dizinin izleyenleri için can sıkıcı bir durum olduğu da aşikar!

Sen Çal Kapımı sezon finalini bekleyenlere kötü haber! Çayı, kahveyi hazırlayın, uykuyu unutun! 7

İşte 39. bölüm sezon finali fragmanı: