Ana sayfa Sosyal Medya Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinden radikal karar!..

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinden radikal karar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İkinci bebeklerine kavuşmak için gün sayan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, Emirgan’daki evlerinin bahçesi küçük olduğu için Zekeriyaköy’e taşınma kararı aldı.

Altı yıl önce nikah masasına oturan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti, 2020’de kızları Lalin’in dünyaya gelmesiyle birlikte ilk kez anne baba olma heyecanını yaşadılar. Kızları Lalin 1.5 yaşında olan çiftten kısa süre önce ikinci bebek müjdesi geldi.

Sinem Kobal 4 aylık hamile, evlendiklerinden beri Emirgan’da oturan oyuncu çift, taşınma kararı aldı. Çiftin bu kararının altında, oturdukları evin bahçesinin iki çocuk için küçük kalacağını düşünmeleri yatıyor.

Çift  istediği büyüklükte bir evi Zekeriyaköy’de buldu. Posta Gazetesi’nde yer alan habere göre; ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu bu konuda semtte oturan yakın arkadaşı Aras Bulut İynemli’den yardım aldı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinden radikal karar!.. 7

Kenan İmirzalıoğlu ve ailesinin evlerini taşıması iki gün sürdü. Büyük boydaki araçlar dar sokaklara giremedi ve taşıma kamyonetlerle gerçekleşti. Çift, taşınma bitene kadar başka bir eve geçti ve sonrasında yerleşme çalışmaları başladı.

Zekeriyaköy’e taşınma telaşı yaşayan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal’ın yeni evleri için 32 milyon TL ödediği iddia edildi.

İmirzalıoğlu ve Kobal çifti geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamada, yeni doğacak bebeklerinin ismine henüz karar vermediklerini söylemişlerdi. Sinem Kobal, ‘İkinci defa anne olmaya hazır mısınız?’ sorusuna, “Sabırsızlıkla bekliyorum, mutluyum” cevabını vermişti.