Ana sayfa Sinema Demet Özdemir’li Aşk Taktikleri Netflix’i resmen alt üst etti!

Demet Özdemir’li Aşk Taktikleri Netflix’i resmen alt üst etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadece Türkiye’de değil dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Demet Özdemir, hayranlarından uzun süredir uzaktaydı. Yetenekli oyuncu nihayet Aşk Taktikleri filmiyle hayranlarının karşısına çıktı. Film, yayınlandığı Netflix’i alt üst etti.

Demet Özdemir’in başrolünü Şükrü Özyıldız’la paylaştığı romantik komedi 11 Şubat günü Netflix’te ekrana geldi. Çekimleri yaz aylarında tamamlanan film, özellikler ekranlardan bir süredir uzakta olan Demet Özdemir hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyordu.

Aşk Taktikleri, Netflix’te gösterime girdikten kısa süre sonra büyük bir başarıya ulaştı. Film, 60’tan fazla ülkede trendlerde yer alırken Netflix’in en çok izlenenler sıralamasında da beşinci sırada yer aldı. Bu başarıda en büyük paya, hiç kuşkusuz Demet Özdemir’in dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca izleyicisi sahip.

Demet Özdemir’li Aşk Taktikleri Netflix’i resmen alt üst etti! 7

Yetenekli oyuncu Demet Özdemir, Çilek Kokusu dizisiyle yaptığı çıkışın ardından başrolünü Can Yaman’la paylaştığı Erkenci Kuş’la inanılmaz bir başarıya ulaşmıştı. Özdemir bu dizi sayesinde dünya çapında tanınan bir oyuncuya dönüşmüştü.

Özdemir, Erkenci Kuş’tan sonra bir dramda oynamak istediğini açıklamış ve Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol almıştı. Bu dizide başrolü önce İbrahim Çelikkol, daha sonra Engin Öztürk’le paylaşan Özdemir başarısını katlamıştı.

Güzel oyuncu Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sona ermesinden sonra tercihini filmden yana kullanmış ve Aşk Taktikleri’ni çekmişti. Özdemir’in adı bugünlerde, yaz aylarında Türkiye’deki yayınına başlayacak olan Disnep Plus’ın yeni projeleriyle geçiyor.