Ana sayfa TV Programları Deniz Akkaya, Seren Serengil’e isyan etti! Seren’den cevap gecikmedi!

Deniz Akkaya, Seren Serengil’e isyan etti! Seren’den cevap gecikmedi!

tarafından ker_def

Deniz Akkaya Seren Serengil’e İsyan Etti!..  Çok geçmeden ünlü model Deniz Akkaya’dan açıklama gelerek, iddiaları yalanlamıştı. Şarkıcı Seren Serengil’de olaylara dahil oldu. Seren Serengil’in Deniz Akkaya’nın, eski menajeri Merih Yılmaz’ı koruduğu gündemde yer aldı. Ünlü model Deniz Akkaya,  sosyal medya hesabından Seren Serengil’e isyan etti.

Merih Yılmaz’ın kendisini aradığını anlatan Serengil, “Orada reis diye bir adam gelmiş. Hepsini anlatamıyor heyecanla. Bunu oturtmuşlar, videoyada buna konuş… Nereden ne kadar para aldın onları anlatacaksın diye zorla, o korkuyla… Bir kere kimsenin böyle bir hakkı yok. Elinden telefonunu alıp ‘annene git söyle, anneni notere gönder. Sabah da kadıncağızı alı koydular” dedi.

Ece Erken araya giderek Melih Yılmaz’ın annesinin vekaleti geri almak için notere gittiğini ve araçta kaçak durumu olduğu için de tutuklandığını belirtti.

Serengil, kadının orada fenalaştığını da belirtti.

Tüm Detayları Videodan izleyebilirsiniz.

Söylemezsem Olmaz programının 5 Ekim Cuma günü ekrana gelen bölümünde önemli magazin başlıklarıyla ilgili yorum ve haberler vardı. Bircan Bali ve Ece Erken’in yorumlarıyla zenginleşen programda yaşananlar youtube resmi kanalında da yayınlandı.