Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Çakır’dan Masumiyet’teki partneri İlayda Alişan’a övgüler!

Deniz Çakır’dan Masumiyet’teki partneri İlayda Alişan’a övgüler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Masumiyet dizisinin setinde Bahar karakterine hayat veren Deniz Çakır, rol arkadaşı Mehmet Aslantuğ ile birlikte TV100’ün sorularını yanıtladı. Deniz Çakır, Ela karakterine hayat veren dizideki parteneri İlayda Alişan’a övgülerde bulundu.

2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisindeki Merve karakteri ile dikkat çeken İlayda Alişan, Benim Adım Gültepe’de Nurten, Bana Sevmeyi Anlat dizisinde ise Eylül karakterlerine hayat vermişti. Rüya dizisinden sonra Çukur’da Akşın olarak izlediğimiz oyuncu, kısa sürede geniş kitlelerin beğenisini kazandı ve büyük popülerlik elde etti. Hakan Muhafız’da Aylin, Şampiyon’da Neslihan ve Terapist dizisinde de Özlem olarak farklı roller canlandıran oyuncu, şimdi ise Masumiyet dizisinde Ela’ya hayat veriyor.

Deniz Çakır'dan Masumiyet'teki partneri İlayda Alişan'a övgüler! 9

Deniz Çakır, birlikte sıklıkla sahnesi olan partneri olarak ifade ettiği genç oyuncu İlayda Alişan’ın oyunculuğuna yönelik güzel ifadeler kullandı. Çakır, “Çok beğeniyorum İlayda’yı. Zaten güzel bir anne-kız olduk. Çok da güzel bir yolu var. Çok güzel olacak onun için” dedi.

Harun karakterine hayat veren Mehmet Aslantuğ da genç oyuncuların başarısına vurgu yaptı. Usta oyuncu, “Bizimkiler de iyiler, başka çalışmalarda da öyle. Genç neslin kendini geliştirme ve hızlı tamamlama konuşunda avantajları var. Bilişim çok hızlandı, gözlem yapıyorlar. Mutlaka daha iyi olacaklar” diye konuştu.

Deniz Çakır'dan Masumiyet'teki partneri İlayda Alişan'a övgüler! 10

Yapımcıların sosyal medyada takipçi sayısı fazla kişilere başrol teklifi yaptığı tartışmaları iki ünlü isme de soruldu. Deniz Çakır, “Bence seyirci artık daha seçici. Takipçiden çok, biraz daha derinliğe, hikayeler de artık esas oğlan, esas kız hikayeleri değil artık. Daha psikolojik dramalar görüyoruz ekranlarda. Çok katılmıyorum ama belki de öyledir” dedi.

Mehmet Aslantuğ, açık kanallarda algıyı yönetme meselesinin başka bir ihtiyaç olduğu değerlendirmesini yaptı.

Aslantuğ, “İşler bitecekse bitiyor, onlar yardımcı olmuyor” diyerek aslında sosyal medya gücünün çok da reytinglere etki etmediğine vurgu yaptı.