Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumiyet dizisi Mehmet Aslantuğ’a göre alışılmışın dışında bir iş!

Masumiyet dizisi Mehmet Aslantuğ’a göre alışılmışın dışında bir iş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Masumiyet dizisinin setinde Harun karakterine hayat veren Mehmet Aslantuğ ile Bahar olarak izlediğimiz Deniz Çakır, yaptıkları açıklamalarla dikkatleri çekti. TV100’de yayınlanan röportajda, Mehmet Aslantuğ diziyi neden kabul ettiği sorusunu yanıtladı.

Dizinin birkaç bileşeninin kendisini çektiğini ifade eden Mehmet Aslantuğ, “Şüphesiz kimlerle birlikte olduğumuz, ne tür bir yapımda olduğumuz, hangi yapımcı, hangi kanal. Bunların hepsi kararlarımız belirler. Birazcık titiz bir çalışma. Farklı bir anlatım dili var. Çok açık, tv’de tramatolojisi uygun değil bir taraftan ama, cesur bir iş. Yan etkilerini de görüyoruz, doğrudan faydalarını da görüyoruz. Alışılmışın dışında” açıklamasını yaptı.

Masumiyet dizisi Mehmet Aslantuğ'a göre alışılmışın dışında bir iş! 7

Kadına şiddet konusunun çok önemli bir vurgu olduğunu anlatan Mehmet Aslantuğ, dizide yaşanan olayların ailelerdeki izdüşümlerine dikkat çekti. Usta oyuncu, “Anneler ne hissediyor, babalar ne hissediyor. Bu coğrafya bundan çok çekiyor. Yaptırımların artması gerek. Bir takım yasal düzenlemelere ihtiyaç var. Şüphesiz elinden geleni de yapmaya çalışacaktır memleket ama daha çok adıma ihtiyaç var” açıklamasını yaptı.

Masumiyet dizisinde çok kritik meselelerin anlatıldığının altını çizen oyuncu, televizyonda bu tür yapımlar anlatılırken de dikkatli olmak gerektiğine vurgu yaptı.