Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde karar verildi, izleyiciler yeni kararın merakı içinde!

Kefaret dizisinde karar verildi, izleyiciler yeni kararın merakı içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Kefaret dizisi, başarılı hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile öne çıkan bir yapım konumunda. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri biraz geriledi.

Pazar akşamları Teşkilat dizisi başladıktan sonra tüm dizilerde ciddi bir düşüş yaşandı. Kefaret de bundan nasibini aldı ama direnen bir görüntü de çizdi. Fakat her geçen hafta dizinin reytinglerinin yavaş yavaş düştüğüne de şahit olduk. Zeynep ve Sinan karakterlerinin mutlu anlarının dün akşam ekrana geldiği dizi, reytinglerde ise geçen haftaya benzer oranlar elde etti.

Kefaret dizisi 24. bölümüyle tüm kişilerde ve ABC1 gruplarında günü 5. sırada bitirdi. AB’de 10. olun Fox TV dizisi, tüm kategorilerde ilk 10 içinde yer alma başarısı göstermiş oldu.

Kefaret dizisinin 25.yeni bölümü 9 Mayıs pazar akşamı ekrana gelecek. Yeni bölümde neler olacağına yönelik ilk detaylar fragmanda ortaya çıktı.

Huzurun hiç olmadığı, olayların bitmediği dizide birçok izleyici mutlu sahneler de görmek istiyordu. Sinan ve Zeynep’in aşkta mutlu sona ulaşmaları izleyicileri çok sevindirdi. Ancak 25. bölümde yeni sorunlar baş gösteriyor.

“Zeynep’in sadece huzur istiyorum” şeklindeki sözü, izleyicilerin de uzun süredir dizi için temennisiydi. Senarist de anlaşılan bu temenniyi duymuş ki, Zeynep de huzur istiyor.

Ahmet’in yaptıkları ise çocuklarına zarar veriyor. Oğlu, babasına çok sert konuşuyor. Arzu ise gizliden gizliye eve girmiş. Sude konusunda ise mahkemenin kararı heyecanla bekleniyor. Bakalım Sude’yi Zeynep sahiplenebilecek mi? Yoksa olaylar daha da çetrefilli bir hale mi düşecek?

İşte Kefaret dizisinin 25. bölüm 1. fragmanı: