Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Can Aktaş ile Ahsen Eroğlu’nun yeni partnerleri de çok konuşulan bir dizinin çifti oldu!

Deniz Can Aktaş ile Ahsen Eroğlu’nun yeni partnerleri de çok konuşulan bir dizinin çifti oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncular Deniz Can Aktaş ile Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara dizisindeki başarılı partnerlik süreci ile çok konuşuldu. Barış ve Dicle karakterlerinin yaşadığı birbirinden farklı duyguları ekrana çok iyi yansıtan iki genç oyuncu, dizi hayranlarının da takdirini kazandı.

Menajerimi Ara projesinin bitmesi en çok da bu ikiliyi çok seven ve onların enerjileriyle mutlu olan dizi hayranlarını üzmüştü. Şimdi de bu iki genç isim yeni partnerleri ile birlikte yeni projelere doğru yol almaya başladı.

Deniz Can Aktaş ile Hazal Subaşı partner oldu. TRT1’de yayınlanacak olan Kasaba Doktoru isimli yeni dizide iki genç ismi doktor olarak izleyeceksiniz. Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı yeni dizinin yeni çifti de sosyal medyada çok konuşuldu.

Deniz Can Aktaş ile Ahsen Eroğlu'nun yeni partnerleri de çok konuşulan bir dizinin çifti oldu! 4

Deniz Can Aktaş’ın yeni projesinin belli olmasının ardından Ahsen Eroğlu’ndan da bir adım geldi… Genç oyuncu, bir süredir dinleniyordu ve bu süreçte birçok teklif aldı. Ahsen Eroğlu yeniden bir dizide yer almak yerine bir sinema filmini seçti.

O3 Medya tarafından hazırlıklarına başlanan Merve Kült isimli dijital film projesinde Ahsen Eroğlu ile anlaşma sağlandığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Bu projede ünlü oyuncunun partneri olarak ise Ozan Dolunay’ın yer alacağı ortaya çıktı. Aynı isimli kitaptan uyarlanan Merve Kült isimli filmin çekimlerine Mart ayının sonlarında başlanacak.

Deniz Can Aktaş ile Ahsen Eroğlu'nun yeni partnerleri de çok konuşulan bir dizinin çifti oldu! 5

Zuhal Olcay’ın da Ahsen Eroğlu’nun canlandıracağı Merve karakterinin annesi Nevra rolünde yer alacak olması filme olan ilgiyi artıracaktır.

Ozan Dolunay’ı ise hayranları Anıl karakterinde izleyecek. Olgun Toker’in ise bu projede Şehmuz rolü ile yeniden setlere döneceği de gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Netflix için çekilen filmin hikayesinde bir hayli ilginç, büyük bir şirkette halkla ilişkiler bölümünde kariyer yapan Merve Kültür’ün hayatı sorgulayan hikayesi filme konu oldu. Beklenmedik anlarda yaşadığı bayılma ve yüksek oktavda küfür etme şikâyetiyle gittiği doktorlardan farklı bir tür panik atak olduğunu öğrenmesiyle hayatı değişen Merve Kült izleyicilerin de hayatına etki edecek.

Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay ikilisini dizi hayranları Gain platformunda yayınlanan Bizi Ayıran Çizgi isimli dizide görmüştü.

Deniz Can Aktaş ile Ahsen Eroğlu'nun yeni partnerleri de çok konuşulan bir dizinin çifti oldu! 6

Sadece beş bölüm sürmesine rağmen çok etkili bir dizi olan Bizi Ayıran Çizgi, iki genç oyuncunun güçlü uyumu ile büyük ilgi gördü ve sosyal medyada da çok konuşuldu.

Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı şimdi de Menajerimi Ara dizisiyle parlayan Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş ikilisi ile partnerlik yapacak. İki yeni proje de önümüzdeki dönemde çok konuşulacaktır.