Ana sayfa Dizi Haberleri Hudutsuz Sevda dizisinde iki ünlü oyuncuyu ağlatan sahne!

Hudutsuz Sevda dizisinde iki ünlü oyuncuyu ağlatan sahne!

tarafından ker_def

Now televizyon kanalında izleyicilerle buluşan ve ilk sezonunda başarılı bir süreç geçiren Hudutsuz Sevda dizisinin başrollerinde Deniz Can Aktaş ile Miray Daner ikilisi bulunuyor.

İkinci sezonda da devam etmesi kararlaştırılan dizinin hikayesi bir hayli dikkat çekiciydi ve elde edilen reytingler de ikinci sezonu hak eden bir noktadaydı.

Hudutsuz Sevda dizisi Eylül ayı ile birlikte yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizide Fikret karakterini canlandıran Burak Sevinç ile Levent olarak izlemekte olduğumuz Özgür Emre Yıldırım’ın aynı sahneye benzer tepkiler verdiği ortaya çıktı.

Gazeteci Sibel Arna‘nın YouTube programına katılan Burak Sevinç, dizide yaşadıkları bir anıyı paylaştı.

Hudutsuz Sevda dizisindeki Fikret karakterindeki başarısıyla dikkat çeken oyuncu, son bölümlerdeki ağlama sahnesi ile gündeme gelmişti.

Burak Sevinç, “Erkekler ağlamasın, erkekler ağlayınca çok çirkin oluyor” diye konuştu.

Rol arkadaşı Özgür Emre Yıldırım ile çok iyi bir dostluklarının bulunduğunun altını çizen Burak Sevinç, aynı sahnede yaşadıkları benzer duyguyu şu sözlerle anlattı:

“Hudutsuz Sevda’da Özgür Emre Yıldırım’la bana karşılıklı bir ağlama sahnesi yazdı senaristler. Biz sabah altı sularında, kendi evlerimizde senaryoyu okurken ve birbirimizden habersizken ağlamaya başlamışız. Hala o sahneyi konuşurken gözüm doluyor. Çok acayip bir şey. Sanıyorum birbirimize karşı hissiyatımızdan kaynaklanıyor.

Biz Özgür Emre ile birbirimize aşığız. Ama bence erkekler ağlayınca çok çirkin oluyor. Erkekler ağlamasın. Çekilmez oluyoruz. Kadınlar da tabii ki ağlamasın ama kadınlar ağlarken güzelliklerini bozmuyorlar.”