Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Can Aktaş’a yine düştük! Aşk Ağlatır nasıl bir efsane başlangıç bu!

Deniz Can Aktaş’a yine düştük! Aşk Ağlatır nasıl bir efsane başlangıç bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Aşk Ağlatır dizisi, ilk fragmanındaki kadına şiddet görüntüleri nedeniyle çok eleştirilmişti. Ancak gösterilen tepkilerden sonra bu tanıtım kaldırıldı ve dizide kadına şiddet sahnelerinin kaldırıldığı haberleri gelmişti. Aşk Ağlatır, sonraki fragmanlarında da çok beğenilmiş ve başarılı bir yapımı gelmekte olduğu izlenimi vermişti.

8 Eylül Pazar günü ise Show TV’yi açan izleyiciler Aşk Ağlatır dizisi pek de tahmin etmedikleri bir kaliteydi. İzleyicileri hemen kendisine çeken, duygu yoğunluğu yüksek, başrol oyuncularının iyi seçilmiş olması ve başarılı performansları diziyi bir anda sosyal medyanın gündemine taşıdı.

Aşk Ağlatır dizisi daha ilk bölümden ekran başındaki izleyicileri adeta sarıp sarmaladı.Deniz Can Aktaş’ın performansı ise bir harikaydı… Hafsanur Sancaktutan da çok iyiydi ama Aktaş’ın oyunculuğu bir başka heyecan dalgası yarattı.

Sosyal medyada Aşk Aglatır dizisiyle ilgili çok olumlu yorumlar yapıldı. İşte o yorumlardan bazıları:

Deniz Can Aktaş'a yine düştük! Aşk Ağlatır nasıl bir efsane başlangıç bu! 13 Deniz Can Aktaş'a yine düştük! Aşk Ağlatır nasıl bir efsane başlangıç bu! 14 Deniz Can Aktaş'a yine düştük! Aşk Ağlatır nasıl bir efsane başlangıç bu! 15 Deniz Can Aktaş'a yine düştük! Aşk Ağlatır nasıl bir efsane başlangıç bu! 16 Deniz Can Aktaş'a yine düştük! Aşk Ağlatır nasıl bir efsane başlangıç bu! 17

AŞK AĞLATIR DETAYLARI:

Yapımını MF Yapım’ın, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğuna Gökçen Usta’nın oturduğu, senaryosunu Yelda Eroğlu’nun “Love That Makes You Cry” dizisinden uyarladığı Aşk Ağlatır’ın başrollerini Deniz Can Aktaş, Hafsanur Sancaktutan ve Yağızcan Konyalı paylaşıyor.

Deniz Can Aktaş'a yine düştük! Aşk Ağlatır nasıl bir efsane başlangıç bu! 18

Aşk Ağlatır bu akşam heyecan dolu ilk bölümüyle ekrana geldi. Küçük yaşta annesini kaybeden Ada, dayısı İsmail tarafından besleme olarak alındı. Nakliye şirketinde çalışan Yusuf’un arkadaşı Fırat, Ada’nın kaybettiği cüzdanı buldu ve evine getirdi. Yusuf, sahibini bulmak için karıştırdığı cüzdanın içinden Ada’nın annesinin ölmeden önce yazdığı veda mektubunu buldu. Mektubu okuduğunda onun mutlaka sahibine ulaştırılması gerektiğini anlayan Yusuf, Sakarya’ya gitti ve Ada’ya cüzdanını teslim etti. Ada bu sırada dayısı tarafından para karşılığı kendisinden yaşça büyük Mustafa ile evlendirilmek üzereydi. Ada, ona yardım eden Yusuf ile birlikte İstanbul’a doğru yola çıktı. Yusuf’un polisler tarafından gözaltına alınmasıyla İstanbul’da tek başına kalan Ada ne yapacaktı?

Deniz Can Aktaş'a yine düştük! Aşk Ağlatır nasıl bir efsane başlangıç bu! 19

2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Show TV’nin bu akşam izleyicileriyle buluşan yeni dizisi Aşk Ağlatır’ın ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Yusuf’un polisler tarafından alınmasıyla İstanbul’da yapayalnız kalan Ada, “Ben nasıl bulacağım şimdi İstanbulluyu?” sözleriyle çaresizliğini hissettirirken, dayısı İsmail onu bulmak için İstanbul’a geliyor.

Yusuf’un Ada’ya ulaşmaya çalıştığı tanıtımda Mustafa da Ada’yı bulmaya çalışıyor. Dayısı İsmail her yerde Ada’yı ararken, Yusuf ve Ada’nın tekrar bir araya gelip gelemeyeceği merakla bekleniyor. Taşradan İstanbul’a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin; vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesinin anlatıldığı Aşk Ağlatır, her Pazar Show TV’de ekrana gelecek.