Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisi atv’den kış sezonu biletini aldı mı? Dikkat çeken açıklama!

Canevim dizisi atv’den kış sezonu biletini aldı mı? Dikkat çeken açıklama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Mayıs’ın son haftasında başlayan Canevim dizisi, reytinglerde beklentilerin altında kalmıştı. Şu ana kadar 13 bölümü yayınlanan dizi, 9 Eylül Pazartesi akşamı 14. yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak.

Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik ve Aras Aydın’ın başrollerinde yer aldığı dizinin düşük reytingleri nedeniyle kış sezonunda yayınlanıp yayınlanmayacağı konusu muammaydı…

Dizinin akıbetini merakla bekleyen Canevim hayranlarına en güçlü bilgiyi dizide Feryal Tanbay karakterine hayat veren Nihan Büyükağaç’tan geldi.

atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan Büyükağaç, çok iyi bir ekip olduklarını ve sette çok mutlu, keyifli, eğlenceli çalıştıklarını anlattı.

Tatil konusuyla ilgili konuşan Büyükağaç, “Aralarda denk bulduğumuz zaman kaçmaya çalışıyoruz,2-3 gün falan. Araları değerlendirmeye çalışıyoruz. Kış için enerji depoluyoruz” diye konuştu.

Canevim dizisi atv'den kış sezonu biletini aldı mı? Dikkat çeken açıklama! 8

Bu sözlerle birlikte Canevim oyuncularının, şimdiden kış sezonu için planlar yaptıkları ortaya çıktı. Canevim dizisi için atv henüz karar vermiş değil, final yapacak mı yoksa devam edecek mi merakla bekleniyor.

Ancak oyunculara bakılırsa kış sezonu için şimdiden enerji depolamaya başlamış durumdalar.

Feryal karakterinin geleceği hakkında da açıklamalar yapan Nihan Büyükçınar, Ceylan – Taylan birlikteliğinin gerçekleşmemesi için Feryal’in elinden gelen her şeyi yapacağını anlattı.

Nihan Büyükağaç, “Çünkü kontrolü hep elinde tutmak isteyen bir kadın.Çok dominant bir karakter.her şeyi yapabilir, sınır tanımıyor.Durdurabilmek için, çünkü onaylamadığı, istemediği bir ilişki bu. bizde mücadele devam ediyor, bitmiyor” şeklinde konuştu.

Dizinin Melis Korkmaz’ı Simge Selçuk ise yaz aylarının çalışarak geçtiğini ve sevdiği bir işi yaptığı için de bunun külfet olmadığını ifade etti. Selçuk, dizinin geleceği hakkında da önemli bilgiler verdi.

SİMGE SELÇUK; FERYAL – MELİS ÇATIŞMASINI ANLATTI

Canevim dizisi atv'den kış sezonu biletini aldı mı? Dikkat çeken açıklama! 9

Simge Selçuk, “Melis ve Feryal arasında gönül kırgınlığı var.Geçmişe dair bir şeylerden dolayı. Onu söylemeyeyim, ileriki bölümlerde onların hepsi çıkacak. Yaşanmış bir şeyler var, o kırıklık biraz kalmış. Kardeşlerde o kırıklık geçer ama bu biraz büyük bir şey, geçmemiş. O yüzden bazı çatışmalar var” dedi.

Dizinin yönetmenliğini üstlenen Adnan Güler de yaptığı açıklamada, “Senaristimizden yapımcımıza kadar hep birlikte gönül verdik. Çok uğraştık, hala da uğraşıyoruz.Yaz sezonu için aslında çok ağır bir iş. Kışlık bir işti ama biz onu yine de göze alarak kurduk dünyayı” ifadelerini kullandı.