Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Işın ile İlhan Şen bu projeye inandı, Sevmek Zamanı için destek şart!

Deniz Işın ile İlhan Şen bu projeye inandı, Sevmek Zamanı için destek şart!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları artık atv ekranında Sevmek Zamanı isimli yeni dram dizisi yayınlanıyor. İlhan Şen ile Deniz Işın ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ikinci bölümü de yayınlandı. Reytingleri beklentilerin altında gelmekte olan dizinin başrolünde yer alan iki oyuncu da projeye inançlarını açıklamalarıyla ortaya koydu.

İlhan Şen, dizinin hikayesine inandığını belirterek heyecanını aktardı. En son Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisinde başrolde yer alan oyuncu, Sevmek Zamanı ile de yine etkili bir geri dönüş yaptı. Nisan ayında biten bir önceki projesinin hemen ardından yeni diziye başlaması oyuncunun setlerdeki yoğun çalışma ortamından rahatsız olmadığı anlamına da geliyor.

Deniz Işın ile İlhan Şen bu projeye inandı, Sevmek Zamanı için destek şart! 8

İlhan Şen, yeni dizisiyle ilgili olarak duygularını şu sözlerle ifade etti: “Biz bir hayal kurduk hep beraber. O hayal yavaş yavaş şekillendi, bu hayale geldi. Umarız seyircimiz de aynı hayale bizim kadar inanır. Bütün arkadaşlarımı tebrik ederim. Harikulade bir iş çıkarmışlar.”

Dizide Kağan karakterini canlandıran İlhan Şen ile Firuze olarak izlediğimiz Deniz Işın’ın güçlü bir enerji oluşturdukları ve iyi uyum sağladıkları da görüldü.

İki genç oyuncu da son dönemin öne çıkan isimlerinden ve bu projede bir araya gelerek de yeni dizi çifti olarak sosyal medyada çok konuşuluyor.

Deniz Işın ile İlhan Şen bu projeye inandı, Sevmek Zamanı için destek şart! 9

Deniz Işın da partneri gibi çok heyecanlı. Oyuncu, “Kendimi iyi hissediyorum. Çok heyecanlıyım. Gerisi artık izleyenlerin takdirine kalmış. İzledik, inşallah beğenilmiştir, sevilmiştir.”

Deniz Işın, özellikle lise sahnelerinden çok etkilendiğini ve o anlarda da büyük üzüntü yaşadığını belirtti.

Serenay Aktaş da Sevmek Zamanı isimli proje ile birlikte yeniden ekranlara dönüş yaptı. Mutlu olduğunu ve ekip arkadaşlarının ortaya çok iyi bir iş çıkardığını anlatan oyuncu, “İnsan gerçekten yaptığı işi izleyince çok daha mutlu oluyor. Çok güzel bir iş çıkartmışız, umarız seyirciye ulaşır” dedi.