Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sevmek Zamanı dizisi reytingde kaybetti ama sosyal medyada kazandı!

Sevmek Zamanı dizisi reytingde kaybetti ama sosyal medyada kazandı!

tarafından ker_def

atv’nin, yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu-İsmail Gündoğdu’nun üstlendiği yeni dizisi Sevmek Zamanı, 27 Haziran Pazartesi akşamı ikinci bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölümüyle büyük ilgi toplayan Sevmek Zamanı, #SevmekZamanı etiketi ile sosyal medyada da çok konuşuldu.

Ancak dizinin reytingleri için bu kadar olumlu bir tablo çizmek mümkün gözükmüyor. Tozluyaka’nın ilk bölümünün de yayınlandığı dün akşam Sevmek Zamanı dizisi tüm kişiler kategorisinde beşincilik elde etti. AB’de günü on ikinci olarak tamamlayan dizi, ABC1’de ise sekizinci sırada yer alıyor. Dizinin oldukça düşük reytingler aldığını belirtmek gerekiyor.

‘Sevmek Zamanı’nın ikinci bölümünde, Leyla’nın sürpriz davetinin sonu kötü bitti. Kağan ve Leyla kaybettiklerinin kızlarının acısını birbirlerinden çıkardı ve Leyla’nın her şeyin eskisi gibi olması için yaptığı hamleler boşa çıktı. Kağan, Leyla’ya ayrılmak istediğini söylemeye çalışsa da Leyla bu sözleri duymayı bile reddetti.

Firuze, Kağan ile ilgili duygularını Feryat’la paylaştı. Feryat, eğitimine sürdürmesinin öncelikli olduğunu söylerken, Firuze yurt dışı planlarını hiçbir şey için iptal etmeyeceğini söyleyince Feryat rahatladı. Bu sırada şüphelerinin peşine düşen Leyla, Kağan’ı Firuze ile birlikte görünce Firuze’yi araştırmaya başladı.

Diğer yanda Mehmet nihayet Firuze’ye aşkını ilan etti ancak Firuze başkasını sevdiğini söylemek zorunda kaldı. Firuze ve Kağan aşklarını doludizgin yaşarken, Leyla kurduğu oyunla Firuze’nin gerçeği öğrenmesini sağladı!

‘Sevmek Zamanı’ yeni bölümleri ile her pazartesi saat 20.00’de atv’de…