Ana sayfa Sosyal Medya Atv’nin iddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken İçimizdeki Ateş dizine yeni bir isim katılıyor!

Atv’nin iddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken İçimizdeki Ateş dizine yeni bir isim katılıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fabrika Yapım’ın Atv için hazırladığı ve yaz aylarında yayınlanacak İçimizdeki Ateş dizisinin hazırlıkları sürüyor. Mayıs ayında sete çıkması beklenen ve haziran ayına kadar çekimlerinin tamamlanıp izleyiciyle buluşması planlanan gençlik dizisinin başrol oyuncuları birer birer ortaya çıkmıştı.

İçimizdeki Ateş’in kadrosu henüz tam netleşmese de dizi kadrosunda genç kuşağını aranan isimlerinden Atakan Hoşgören ve İpek Filiz Yazıcı ile birlikte Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu ve Gizem Arıkan’ın olacağı öğrenilmişti.

Senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz’ün yazdığı, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturacağı “İçimizdeki Ateş” dizinin cast çalışmaları ve hazırlıkları sürüyor. 4 gencin etkileyici hikayesinin anlatılacağı dizinin bir oyuncusu daha kesinleşti. İçimizdeki Ateş’te Mert Karaman karakterine Demirhan Demircioğlu canlandıracak.

Atv’nin iddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken İçimizdeki Ateş dizine yeni bir isim katılıyor! 7

23 yaşındaki genç oyuncu daha önce başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın hayat verdiği Hekimoğlu dizisinde konuk oyuncu olarak Kerem karakterini oynamıştı.

Atakan Hoşgören’in “Ege”, İpek Filiz Yazıcı’nın “Hale”, Burak Sevinç’in “Doğan”, Ceren Benderlioğlu’nun “Tülin” ve Gizem Arıkan’ın “Bahar” rolleriyle seyirci karşısına çıkacağı dizinin çekimleri bayram haftası başlıyor. Merakla beklenen dizinin afişleri de yakında izleyicilerle paylaşılacak.