Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ekibi çok yoruyor ama bazı sahneler terapi gibi geliyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ekibi çok yoruyor ama bazı sahneler terapi gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi atv ekranında salı akşamları izleyicilerle buluşuyor. Dizinin hikayesinde Azade karakterini canlandıran Aslı Sevi, rolü ve set ortamı hakkında bazı bilgiler paylaştı. Dizi TV programına konuşan oyuncu, Azade ile benzer özellikleri olduğundan bahsetti.

Aslı Sevi, kendisi ile canlandırdığı Azade arasındaki en önemli benzerliğin sevdikleri için her şeyi yapabilecek olmalarını gösterdi. Oyuncu, “Azade ile benzer özelliklerimiz var, evet ben de sevdiklerim için her şeyi yaparım. Ama kendimi de unutmadan. Çünkü benim iyi olmam lazım ki, onlara da faydam dokunabilsin. Azade fazla verici, umarım kendi hayatını yaşamaya başlar” diye konuştu.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ekibi çok yoruyor ama bazı sahneler terapi gibi geliyor! 9

Azade karakteri dizinin hikayesinde atlarla iç içe bir görüntü çiziyor. Bu durum da izleyiciler için farklı bir deneyim oluyor. Tabii ki Aslı Sevi için durum biraz daha farklı. Küçüklüğünden bu yana atlarla iyi bir iletişimi olduğunu söyleyen oyuncu, dizideki bu tür sahnelerin kendisi için terapi niteliğinde olduğunu söyledi.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ekibi çok yoruyor ama bazı sahneler terapi gibi geliyor! 10

Aslı Sevi, bu konuyla ilgili şunları anlattı: “Çocuk iken babamın atı vardı. İlk iletişimi o at ile kurmuştum. Burada da resmen terapi oluyor benim için. Bu yoğunluk arasında bazen günlerce uykusuz kalıyoruz. Ama onlarla sahne çekeceğimiz zaman inanılmaz rahatlıyoruz. Onları seviyorum, öpüyorum, çok enerji veriyorlar, inanılmazlar.”

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ekibi çok yoruyor ama bazı sahneler terapi gibi geliyor! 11

Oyuncu ilerleyen bölümlerde tek düze gibi görünen olayların farklılaşabileceğini vurgulayarak, “Beklenmedik şeyler olacak. Herkes biraz tek düze gidiyor diyebilir, ama beklenmedik şeyler olacak. Stoklu ilerliyoruz ve sizin bilmediğiniz şeyleri biliyoruz” diyerek heyecanı daha da artırdı.