Ana sayfa Dizi Fragmanları Deniz Işın ve İlhan Şen’li Sevmek Zamanı’nın konusu anlaşılamadı!

Deniz Işın ve İlhan Şen’li Sevmek Zamanı’nın konusu anlaşılamadı!

tarafından sule sule

Başrollerinde Deniz Işın ve İlhan Şen’in yer aldığı ATV’nin yeni yaz dizisi Sevmek Zamanı için geri sayım sürüyor. Diziden yeni bir tanıtım geldi. Ancak izleyicilerin yorumu bir hayli ilginçti. Tanıtımı seyredenler dizinin konusunu anlayamadıklarını söyledi.

ATV, çok yakında yaz dizisi Sevmek Zamanı’nı ekrana getirmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Deniz Işın ve İlhan Şen’in yer aldığı dizi rakiplerinin aksine ağır ve dramatik bir konuya sahip. Diziden yeni bir tanıtım paylaşıldı, izleyicilerin yorumu bir hayli ilginç oldu.

Son derece ağır diyalogların geçtiği tanıtım filmi izleyicilerin dikkatini çekti. Ancak filmi seyreden izleyiciler Sevmek Zamanı’nın konusunu bir türlü anlayamadıklarını söyledi. İzleyiciler dizinin konusunu merak etti.

Çekimleri son hız devam eden dizide Firuze ve Kaan’ın aşkı konu ediliyor. Ancak Firuze ve Kaan’ın daha önceden birbirini seven bir çift mi olduğu, aralarında öğrenci öğretmen ilişkisi mi olduğu bir türlü anlaşılamadı. İzleyiciler de sosyal medyada yaptıkları yorumlarda bu soruna dikkat çekti.

Sevmek Zamadı dizisinin kadrosuna en son Serenay Aktaş da katılmıştı. Savaşçı dizisinin ardından Kalp Yarası’na konuk oyuncu olarak katılan Serenay Aktaş, Sevmek Zamanı’nda Leyla isimli bir karakteri canlandıracak.

Dizinin kadrosunda ayrıca Toprak Can Adıgüzel, Beran Soysal, Muttalip Müjdeci, Çağdaş Onur Öztürk, Nimet İyigün, Onur Gözeten, Derya Pınar Ak, Ozan Yiğit ve Zeynep Oymak rol alıyor. Süreç Film tarafından çekilecek dizinin senaryosu Nalan Savaş Merter’e ait. Yönetmenliğini ise Yıldız Hülya Bilban üstlenecek.

Sevmek Zamanı dizisinin hangi gün yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Dizinin yayın gününün çok yakında açıklanması bekleniyor. Yaz dizilerinin aksine ağır bir konuya sahip olan Sevmek Zamanı’nın alacağı reyting şimdiden büyük merak konusu.