Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver önce imajını yeniledi! Sete girecek derken şimdi de tatile çıktı!

Aslı Enver önce imajını yeniledi! Sete girecek derken şimdi de tatile çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Ekranların aranılan oyuncusu Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde imajını yenilemiş saçlarının rengini açmıştı. Saçlarına sarı tonları attıran oyuncu ‘Yoksa yeni rolü için mi imajını yeniledi?’ sorusunu akla getirmişti.

Hayranlarının ekranlarda görmeyi özlediği ünlü oyuncu şimdi de tatile çıktı. Kız arkadaşlarıyla Bodrum’a giden Aslı Enver deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.

Oyuncu, tatil anından pozlarını instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. Kısa bir süre sonra çok ilginç bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanan Aslı Enver tatilde bol bol enerji depoluyor.

Aslı Enver önce imajını yeniledi! Sete girecek derken şimdi de tatile çıktı! 7

Aslı Enver’in rol alacağı yeni dizinin adı Adım Farah olarak açıklandı. Arjantin yapımı La Chica Que Limpia isimli diziden uyarlanacak Adım Farah isimli dizide Aslı Enver temizlikçi bir kadını canlandıracak.

Ancak bu, bildiğiniz temizlikçi kadınlardan çok farklı olacak. Aslı Enver’in canlandıracağı temizlikçi kadın mafyayla mücadele edecek.

O3 Medya tarafından çekilecek Adım Farah dizisinin hikayesi, oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede büyük haksızlıklarla karşılaşan Farah isimli bir doktor kadının etrafında gelişecek. Dizide bu annenin haksızlıklar karşısındaki direnişi ve bu uğurda mafyanın içine bir temizlikçi kadın olarak girmesi anlatılacak.