Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Bekiroğlu ile ilgili Barış Akarsu Merhaba filminin yapımcı firmasından beklenen açıklama geldi!

Aslı Bekiroğlu ile ilgili Barış Akarsu Merhaba filminin yapımcı firmasından beklenen açıklama geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  2007 yılında geçirdiği trafik kazasında aramızdan ayrılan genç müzisyen Barış Akarsu’nun hayatının  beyaz perdeye taşınacak olması hayranlarını çok heyecanlandırmıştı.

Adı, Barış Akarsu Merhaba olarak açıklanan film ile ilgili yaşanan yeni gelişme Akarsu’nun hayranlarını üzdü. 28 yaşında yaşamını yitiren müzisyen Barış Akarsu’nun hayatını konu alan sinema filminde şarkıcının sevgilisini oyuncu Aslı Bekiroğlu canlandıracaktı.

Aslı Bekiroğlu’nun başrolü İsmail Ege Şaşmaz’la paylaşacağı film için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyordu. Ancak Aslı Bekiroğlu’nun Barış Akarsu ile ilgili söylediği sözler büyük tepkiye neden oldu.

Aslı Bekiroğlu ile ilgili Barış Akarsu Merhaba filminin yapımcı firmasından beklenen açıklama geldi! 8

Aslı Bekiroğlu’nun, bir davette gazetecilerin Barış Akarsu ve canlandıracağı rol ile ilgili sorduğu soruya gülerek “Ne diyeyim hayatım başı sağolsun” cevabını vermesi özellikle müzisyenin hayranları tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Aslı Bekiroğlu’nun bu sözlerine tepkiler sosyal medyada da geniş yer buldu.

Oyuncu bunun üzerine bir açıklama yaptı ve projeden çekildiğini duyurdu. Bazı sosyal medya kullanıcıları Aslı Bekiroğlu’nun projeden kendi özgür iradesiyle çekildiğine inanmayarak, sosyal medyada bu yönde yorumlarda bulundular.

Bunun üzerine gözler filmin yapımcılığını yapan Fikri Harika Prodüksiyon firmasına çevrildi. Firmadan da konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Aslı Bekiroğlu ile ilgili Barış Akarsu Merhaba filminin yapımcı firmasından beklenen açıklama geldi! 9

Firmanın instagram hesabında yapılan açıklama da; “Son dönemde yaşanan gelişmeler üzerine yaptığımız toplantılar sonucunda Aslı Bekiroğlu’nun projemizden ayrılmasının en doğru karar olduğu kanaatine vardık” denildi.

Yapımcılığını Fikri Harika Prodüksiyon adına Özgür Tari’nin yaptığı Barış Akarsu Merhaba filminin senaryosunu  Mert Dikmen ve Can Anar kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Mert Dikmen oturuyor.

Barış Akarsu’nun hayatının üç döneminin anlatılacağı filmde, merhum sanatçıyı ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz canlandırırken, babasına Hüseyin Avni Danyal, dedesine Metin Coşkun, kardeşine Aslıhan Kapanşahin yakın arkadaşlarına ise Burak Satıbol ve Aytaç Uşun hayat verecek. Aslı Bekiroğlu’nun yerini alacak oyuncu ise şimdiden merak konusu oldu.