Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Uğur’un kariyerinde Medyapım’ın özel bir yeri var!..

Deniz Uğur’un kariyerinde Medyapım’ın özel bir yeri var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son dönemde eski eşi Reha Muhtar ile ikiz çocuklarının velayetiyle ilgili yaşadığı problemlerle gündemde yer alan Deniz Uğur televizyon ekranlarına Fox TV’nin Bir Peri Masalı dizisiyle dönüş yaptı.

Medyapım imzalı Bir Peri Masalı ile ekranlara geri dönen Deniz Uğur,  en son TV 8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisiyle ekrana gelmişti.

Yeniden TV’de bir projede yer almanın heyecanını sosyal medya hesabında da paylaşan oyuncu aynı zamanda, tekrar Medyapım ile çalışacak olmanın mutluluğunu yaşadığını da belirtti.

Deniz Uğur'un kariyerinde Medyapım'ın özel bir yeri var!.. 7

Bugüne kadar,  Adını Feriha Koydum, Emir’in Yolu, Umutsuz Ev Kadınları dizileri ve Cenazemize Hoş geldiniz adlı sinema filminin de aralarında bulunduğu Medyapım projelerinde yer alan Deniz Uğur Bir Peri Masalı ile beşinci kez yapım firmasıyla bir araya geldi.

Deniz Uğur paylaşımına; “Biz çalışıp üretmeyi seviyoruz, gerisi sizin takdiriniz” yazdı.  Alina Boz ile Tarık Emir Tekin’in başrolünde yer aldığı Bir Peri Masalı’nın 9 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan 7. bölümünde ‘Figen’ karakteri ile diziye dahil olan oyuncu hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Deniz Uğur’un reytingleri nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşayan Bir Peri Masalı ‘na yeni karakteriyle heyecan katması bekleniyor.