Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisinin tüyleri ürperten ikilisi! Ancak izleyici onları izlemekten kendini alamıyor!

Mahkum dizisinin tüyleri ürperten ikilisi! Ancak izleyici onları izlemekten kendini alamıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en başarılı dizilerinden Mahkum, perşembe akşamları Fox TV ekranında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Her bölümüyle izleyicinin nefesini kesen dizinin iki karakteri resmen tüyleri ürpertiyor. Ancak yine de izleyici bu ikiliyi daha fazla görmek istiyor.

Fox TV’nin başarılı dizisi Mahkum’un bu perşembe akşamı sekizinci bölümü yayınlanacak. İzleyiciyi kendine bağımlı hale getiren Mahkum dizisi her bölümüyle izleyiciye büyük heyecan yaşatmaya devam ediyor.

Başarılı oyunculuk performanslarıyla ön plana çıkan Mahkum dizisinin çok dikkat çeken iki karakteri var: Barış ve Sasha. Bir psikopat olan Barış’ı canlandıran İsmail Hacıoğlu ve suç makinesi Sasha’ya hayat veren Hayal Köseoğlu öylesine iyi oynuyor ki resmen izleyicinin tüylerini ürpertiyor.

Mahkum dizisinin tüyleri ürperten ikilisi! Ancak izleyici onları izlemekten kendini alamıyor! 27

Dizinin en çok dikkat çeken karakterlerinden birisi Barış Yesari karakteri izleyiciyi büyük bir ikilemde bırakıyor. Zira izleyiciler bu karakteri sevseler mi yoksa nefret mi etseler bilemiyor. Barış Yesari gerçek anlamda bir piskopat. Öylesine acımasız ki ikiz kardeşini bile öldürdü. Ancak bir yandan izleyicinin bir şekilde üzüldüğü, yakın bulduğu bir karakter Barış. Sebebi ise çocukluk travmaları.

Sasha ise tam bir suç makinesi. Bugüne kadar hep cici kız karakterlerini canlandıran Hayal Köseoğlu Mahkum dizisinde ise hiç acıması olmayan bir seri katili canlandırıyor. Hayal Köseoğlu’nun canlandırdığı Barış’ın sağ kolu olan seri katil Sasha gerektiğinde kılık değiştirerek algı yaratıyor gerektiğinde silahını ateşlemekten korkmuyor.

Mahkum izleyicileri işte bu psikopat ikiliye odaklanmış durumda. İzleyiciler bu ikilinin tüylerini ürperttiğini söylüyor ama izlemekten büyük keyif aldıklarını da itiraf ediyor. Mahkum hayranları sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda bu ikiliyi hikayede daha fazla görmek istediklerini belirtiyor. İzleyicilerin konuyla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Mahkum dizisinin tüyleri ürperten ikilisi! Ancak izleyici onları izlemekten kendini alamıyor! 28 Mahkum dizisinin tüyleri ürperten ikilisi! Ancak izleyici onları izlemekten kendini alamıyor! 29 Mahkum dizisinin tüyleri ürperten ikilisi! Ancak izleyici onları izlemekten kendini alamıyor! 30 Mahkum dizisinin tüyleri ürperten ikilisi! Ancak izleyici onları izlemekten kendini alamıyor! 31