Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin için Yüz Yıllık Mucize dizisi Hercai ve Destan başarılarını gölgeledi!

Ebru Şahin için Yüz Yıllık Mucize dizisi Hercai ve Destan başarılarını gölgeledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yüz Yıllık Mucize dizisinde Birkan Sokullu ile Ebru Şahin ikilisi her ne kadar beğeni toplayan bir dizi çifti olsalar da geçen sezonki popülerlikleri düşünüldüğü zaman, yeni projenin onlara çok da fazla bir şey katmadığı anlaşılıyor.

Star TV’de yayınlanan ve hikaye kurgusu ile eleştiriler de alan Yüz Yıllık Mucize, fantastik bir dizi olarak gözüküyor. Ancak hikayede tutarsızlıklar olduğu eleştirileri de ilk günden bu yana sürüyor. Harika karakterinde yer alan Ebru Şahin, 3 sezon süren Hercai başarısının ardından geçen sezonda da Akkız karakteri ile Destan dizisinin başrolündeydi.

Oyuncunun geçen sezon dizi ile ortaya koyduğu müthiş popülarite ve sosyal medyadaki yüksek etkileşimlerinin bu sezon tam olarak oluşmadığını, Yüz Yıllık Mucize’nin yeterince öne çıkmadığını belirtelim.

Dizinin senaryosunda Harika karakteri biraz geri planda kalıyor. Özellikle de Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Süreyya karakterinin baskın hali, senaryoda bu karakterin Harika’nın önüne geçmesi de Ebru Şahin’in ikinci planda kalmasına sebep oldu. Her ne kadar oyuncu gayet başarılı bir şekilde rolünü canlandırıyor olsa da, dizinin hikayesinde birçok izleyici Eşref – Süreyya aşkını izlemek istediklerini, Kemal ile Harika aşkının o kadar da çekici olmadığını belirten çok sayıda yorum paylaştı.

Dizinin 13. bölümü ile birlikte 15 Haziran’da son kez izleyicilerle buluşması beklentisi bulunuyor. Basına da yansıyan bilgilerde Star TV’nin diziyi devam ettirmek istemediği ve Haziran ortasında final yaptıracağı bilgileri bulunuyor.

Hercai ve Destan gibi projelerde hep ön planda olan karakterleri canlandıran Ebru Şahin, bu sefer daha sönük bir karakter ile izleyici karşısına çıktı. Oysa ki hayranları hem Hercai’de hem de Destan dizisinde çok güçlü kadınları canlandıran Ebru Şahin imajını daha etkileyici bulmuştu.