Ana sayfa Dizi Haberleri Kimileri için Yüz Yıllık Mucize muhteşem ilerliyor, reytingleri görenler ise gözlerine inanamıyor!

Kimileri için Yüz Yıllık Mucize muhteşem ilerliyor, reytingleri görenler ise gözlerine inanamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında izleyicileri her anlamda çok şaşırtan dizilerden birisi de Yüz Yıllık Mucize projesi… Star TV ekranında büyük umutlarla başlayan dizide 8 bölüm geride kaldı. Birkan Sokullu ile Ebru Şahin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesini çok beğenenler de var, eleştirenler de…

Dizinin hikayesinde Harika karakterinde Ebru Şahin yer alıyor. Oyuncunun daha önce Destan dizisini seyredenler sürekli ekranda ağlayan bir karakter görmekten rahatsız. Bu gruptaki izleyiciler Ebru Şahin’in güçlü kadın imajına hayran ve Destan dizisindeki halini özlediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Kimi dizi hayranları ise 130 yaşındaki bir adamın hikayesini izlerken, geçmiş ile günümüz arasında kurulan bağın yeterince güçlü olmadığı eleştirisi yapıyor. Hikayenin ana karakterinin bu kadar zaman görüp, deneyimler yaşayıp da kısır bir noktada bulunmasını gerçekçi bulmuyor.

Yüz Yıllık Mucize dizisinde Birkan Sokullu ile Ebru Şahin ikilisini beğenenler de var, uyumlu olmadıkları eleştirisini yapanlar da var. Ancak hikaye içindeki Eşref ile Süreyya aşkına tutuklu kalanlar senaryonun bu noktadan ilerlemesi gerektiğine inanıyor. Tabii ki bu tür yorumlar çok fazla ve izleyicilerin kafa karışıklıkları da yoğun bir şekilde yaşanıyor.

Kimileri için Yüz Yıllık Mucize muhteşem ilerliyor, reytingleri görenler ise gözlerine inanamıyor! 7

Eğer dizi Eşref ile Süreyya aşkı üzerine kurulu olsaydı belki de sonuçların çok farklı olabileceği yönünde değerlendirmeler de çok. Tüm bu eleştirilerin yayında Yüz Yıllık Mucize dizisine yönelik en gerçekçi tablo ise reytingler ile ortaya çıkıyor.

Dizinin 8. bölümü tüm kişiler kategorisinde 22. sırada yer alabildi. Bu durum Star TV gibi güçlü ve etkili bir kanal için kabul edilebilecek bir şey değil. AB grubunda dizi 8. sırada ve ABC1’de de 11.’lik elde edildi.

Yüz Yıllık Mucize’nin bu reytingler ile yola devam etmesi çok da mümkün görünmüyor. Star TV’nin sezon sonuna kadar ekranda tutması ve gelecek sezon planlarına Yüz Yıllık Mucize dizisini dahil etmemesi gerçekçi bir senaryo gibi gözüküyor.

Özellikle de 2’li reytinglerin üzerine çıkamayan bir diziye gelecek sezonda da yatırım yapmak çok mantıklı olmayacaktır.

İşte Yüz Yıllık Mucize dizisinin 18 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan 8. yeni bölümünden ilk fragman: