Ana sayfa Dizi Analiz Destan dizisinde sır ortaya çıktı, hikaye açıldı!

Destan dizisinde sır ortaya çıktı, hikaye açıldı!

tarafından ker_def

Ekranların fenomen dizisi ‘Destan’ on birinci bölümüyle atv ekranında izleyiciyle buluştu. #DestansıSevdalar etiketiyle sosyal medyanın zirvesinde yer alan ‘Destan’ seyirciden büyük ilgi görerek Tüm Kişiler ve ABC1 kategorilerinde salının en çok izlenen dizisi oldu. Salı akşamı tüm kategorilerde en çok izlenen program Survivor olurken, Destan da iki kategoride en çok izlenen dizi unvanını elde etti.

‘Destan’ın on birinci bölümünde, Gök Saray’a gelerek Pençe olduğunu itiraf eden Akkız’ı kurtarmak isteyen Batuga, herkesin önünde konuşarak sırrını ifşa etti! Ölümden dönen Batuga ve Akkız, bir mağara uyandı. Kendilerini kimin kurtardığını anlamaya çalışan Batuga, kardeşi Temur’un kendisini konuşurken görmesi üzerine sırrını açıklamak zorunda kaldı. Temur, Batuga’ya yıllardır kendisini kandırdığı için tepki gösterdi.

Balamir’in ihanetini cezalandırmak isteyen Alpagu Han, Kurultay’ı toplayarak oğlu Kaya’nın yabgu seçilmesini sağladı. Batuga’nın bir türlü bulunamaması Alpagu Han’ı çileden çıkarırken, Akkız’ı öldürmek için gizlice çalışan Ulu Ece planlarının ortaya çıkmaması için elinden geleni yaptı.

Yaman ve Sırma’yı kaçıran Mei Jin ve Taizu, arkadaşlarının hayatı karşılığında Akkız’dan Alpagu Han’ın karşısına geçip Pençe olduğunu itiraf etmesini talep etti. Akkız itirafı sonucu ölüme mahkum edilirken, Batuga son anda ortaya çıkarak konuştu ve infazı durdurdu!

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın üstlendiği ‘Destan’, atv ekranında salı günlerine damgasını vurmaya devam edecek…