Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinin dövüş sahneleri Ebru Şahin’in farkının ve başarısının kanıtı oldu!

Destan dizisinin dövüş sahneleri Ebru Şahin’in farkının ve başarısının kanıtı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisini çekmek hiç kolay değil. Özellikle de aksiyonun bol olduğu, dövüş sahnelerinde iyi bir görüntü ortaya çıkması için ekip yoğun bir çalışma yapmak durumunda. Dizinin oyuncuları sıklıkla antrenmanlar yaparak dövüş sahnelerine hazır hale getiriliyor.

Ebru Şahin de sürekli çalışmalar yaptıklarını ve bunun da faydasını sette gördüğünü söylemişti. Akkız, bir savaşçı kadın karakteri ve izleyiciler de ona çok ilgi gösteriyor. Ebru Şahin’in başarılı performansı da dizinin yüksek reytingler almasında büyük pay sahibi.

Edip Tepeli ile Ebru Şahin ikilisinin çok iyi bir uyum yakalamış olması da Destan dizisi için önemli bir artı… Dizinin aksiyon dolu sahnelerinin çekimlerinde oyuncular hem zorlanıyor hem yeni bir deneyim elde ediyor hem de keyif alıyor.

Destan dizisinin dövüş sahneleri Ebru Şahin'in farkının ve başarısının kanıtı oldu! 8

Ebru Şahin, dövüş hocaları ile özel hareketler çalıştıklarını açıkladı. Akkız’ın sahnelerdeki farklı hareketlerini görenler zaten burada özel bir durum olduğunun farkındaydı. Ebru Şahin de bu özel dövüş tekniği konusunda şu açıklamayı yaptı:

“Tamamen hocalarımızla birlikte farklı bir teknik geliştirdik. Akkız’a özgü çok hareket var. Daha önce kimsenin kullanmadığı, ya da bu şekilde kombine etmediği çok fazla hareket var. Bu anlamda mutluyum ve şanslı hissediyorum.

Hem ilk defa yapılan şeyleri yapıyorum hem de bir kadın tarafından bunları sunmuş oluyoruz. Yeni teknikler her zaman öğreniyoruz. Her aksiyon sahnesi öncesi provalarımız oluyor. Daha görselleştirebileceğimiz neler ekleyebiliriz diye konuşuyoruz. Çalışmalarımız sürekli devam ediyor. ”

Destan dizisinin dövüş sahneleri Ebru Şahin'in farkının ve başarısının kanıtı oldu! 9

Hercai dizisinde geçirdiği 3 başarılı sezonun ardından çok yorulan ve bir süre dinlenmek isteyen Ebru Şahin, Destan gibi bir daha karşısına çıkması mümkün olmayacak çok özel bir  rol geldiği için yeniden setlere dönüş yaptı. Oyuncu, yoğun şekilde çalışıyor ve dizinin başarısı için de yorgunluk şikayetinde bulunmuyor.

İşini severek yapan, yeni rolünü içselleştiren Ebru Şahin bu özverili haliyle de hayranlarından büyük övgü almaya devam ediyor.