Ana sayfa Dizi Haberleri Buğra Gülsoy’a Misafir dizisi şanssızlığından sonra yeni dizi teklifi!

Buğra Gülsoy’a Misafir dizisi şanssızlığından sonra yeni dizi teklifi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide çok başarılı bir iş çıkarmıştı. Sultan Melikşah karakteri ile Büyük Selçuklu Devleti’nin tarihe geçen hükümdarını başarıyla canlandıran oyuncu, bu sezon ise Misafir isimli dizide başrolde yer aldı.

Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy ikilisinin buluştuğu Fox TV dizisinin ömrü ise düşük gelen reytingler nedeniyle sadece 5 bölüm oldu. Bu şanssızlığın ardından Buğra Gülsoy birçok teklif aldı ama bir süre dinlenmek istedi.

Oyuncuya gelen tekliflerden birisi de Disney Plus projesi olan Dünya ile Benim Aramda isimli yeni dizi oldu. İlk başta Buğra Gülsoy’un Hande Erçel ile partner olması düşünülüyordu ama Erçel, rolü sevişme sahnesi nedeniyle istemedi.

Demet Özdemir’in bu rolü kabul ettiği sonradan ortaya çıktı. Buğra Gülsoy’un yerine düşünülen Kerem Bürsin ile anlaşma olmayınca, yapımcının yeniden Gülsoy ile görüşmelere devam ettiği iddialar arasında yer alıyor.

Buğra Gülsoy, yetenekli bir oyuncu ve bugüne kadar canlandırdığı rollerle de haklı bir şöhrete kavuştu. Oyuncunun yeni sezonda Disney Plus projesinde yer alma ihtimali bulunuyor. Henüz rolü kabul etmese de oyuncunun projeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.