Ana sayfa Sosyal Medya Uzak Şehrin Masalı dizisi kısa süren Begüm Birgören’i üzen haber!..

Uzak Şehrin Masalı dizisi kısa süren Begüm Birgören’i üzen haber!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı’nda baş rolü Aslıhan Güner, Barış Kılıç ve Timur Acar ile paylaşan Begüm Birgören çekimleri Kars’ta yapılan dizide ‘Sonay’ karakterini canlandırmıştı.

Ekranlara iddialı giriş yapan dizi istenen reyting oranlarına ulaşamayınca Fox TV’nin, tutmayan dizileri kısa sürede sonlandırma politikasına kurban gitti.

Begüm Birgören bu ay hayranlarıyla Ezel Akay’ın yönettiği Osman Sekiz filmi ile  beyaz perdede buluşmaya hazırlanırken oyuncuyu üzen bir haber geldi. Oyuncunun, baş rollerini Tim Seyfi ve Kemal Uçar ile paylaştığı  Osman Sekiz’in 28 Ocak olan vizyon tarihi ertelendi.

Uzak Şehrin Masalı dizisi kısa süren Begüm Birgören'i üzen haber!.. 7

Yönetmenliğini Ezel Akay’ın yaptığı, Türkiye’de daha önce bir örneği olmayan son yılların en sıra dışı filmi Osman Sekiz’in vizyon tarihi corona ve omicron vaka sayısı artışları nedeniyle 18 Mart’a ertelendi.

Yapımcılığı, Rock Films olarak Ömer Kaya tarafından gerçekleştirilen filmin senaryosunu Kemal Uçar yazarken, yapım tasarımı ise İlban Ertem tarafından gerçekleştirildi.

CGV Mars Dağıtım tarafından sinemalara dağıtımı yapılacak olan ve türünün Türkiye’deki ilk örneği olan film fantastik, komedi ve romantik öğeler içeriyor. Osman Sekiz başta Almanya olmak üzere yurt dışında da vizyonda olacak.

Filmin yapımcısı Ömer Kaya, artan vaka sayıları nedeniyle kapalı alanlarda maske mesafe kurallarının ihlal edileceği düşüncesi ile vizyon tarihini 18 Mart olarak değiştirdiklerini belirtti. Fantastik eğlenceli ve romantik bir film olan Osman Sekiz’in kendine has garip bir atmosferi var.