Ana sayfa Dizi Fragmanları Tetikçinin Oğlu dizisinde büyük seçim, büyük karar anı geldi!

Tetikçinin Oğlu dizisinde büyük seçim, büyük karar anı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında hikayesi çok başarılı şekilde ilerleyen, kurgusuyla da heyecanı izleyicinin iliklerine kadar hisseden dizinin adı Tetikçinin Oğlu… Salı akşamları yayınlanan ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken projede ilk 3 bölüm geride kaldı.

Reytinglerde bağımsız şekilde, diziye takılı kalan izleyicilerin vazgeçilmezi olmaya başlayan Tetikçinin Oğlu’nun akıbeti de bu nedenle daha da çok merak ediliyor. Fox TV’nin düşük reytingler getiren diziler karşı sabırsızlığını bilenler tedirgin. Projenin ilk bölümdeki kadar reytingler alması, ortalamaya yakın oranlarda seyretmesi devam etmesini sağlayacaktır. Ancak reytingler düşük gelir ise bu durumda Fox TV’nin yapıma ne kadar destek vereceği belirsiz.

Timuçin Esen, Şevket Çoruh, Serhat Kılıç ve Sezin Akbaşoğulları gibi tecrübeli isimlerin çok başarılı performanslar sergiledi anlara şahitlik ediyoruz. Ayrıca Metin karakterinde genç oyuncu Genco Özak da hikayedeki rolüne kendisini kaptırmışa benziyor. Bahar Şahin ile Genco Özak ikilisi de çok başarılı bir dizi çifti olarak gözüküyor.

Tetikçinin Oğlu dizisinin 4. bölümünde İskender’in Korkmaz ve oğlu Metin’i arama çalışmaları devam edecek. Büyük kovalamacada Metin karakteri için tam bir zor seçim anı da yaşanacak. Sibel ile birlikte helikoptere binip de kaçma imkanı bulunan Metin, babası Korkmaz’ı geride bırakacak mı? İşte bu sorunun yanıtını 4. yeni bölümde alacağız.

2 Mayıs Salı akşamı Fox TV ekranında yayınlanacak olan Tetikçinin Oğlu dizisinin yeni bölümü çok heyecanlı olacağa benziyor.