Ana sayfa Sosyal Medya Devrim Özkan ve Ertan Saban ikilisi için bir büyük tehlike kapıda!

Devrim Özkan ve Ertan Saban ikilisi için bir büyük tehlike kapıda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminden bu yana Show TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Gelsin Hayat Bildiği Gibi projesini izleyicileri kendisine çeken ve çok da başarılı olan bir dizi olarak biliyoruz. Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı ve konseptini tasarladığı projenin bu kadar çok sevilmesinin altında yatan en önemli neden başrolde yer alan Devrim Özkan ile Ertan Saban uyumu.

İki oyuncu da rollerinin hakkını veren ve izleyenlerde büyük merak uyandıran bir dizi çifti olarak aylardır konuşuluyor. Sosyal medyada da Sadi ile Songül karakterleri gündemden hiç düşmüyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde kimi zaman dram, kimi zaman aksiyon dolu heyecanlı anlar yaşanırken, bazen de komik anlarla izleyiciler neşeleniyor.

Her yönüyle milyonları etkileyen bir dizinin Ocak ayı içindeki görünümü ise reytinglerinin düşmekte olduğu ve bunun geri dönüşü olmayan bir yola doğru gittiği gerçeği… Özellikle de Al Sancak isimli TRT1 dizisinin de perşembe rekabetine katılması ile birlikte, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizi projesi için artık yolun sonuna adım adım yaklaşılıyor.

“Bir diziyi tadında bırakmak” ifadesi çoğu zaman kullanılır. Bunun nedeni de izleyenlerin aklında ve gönlünde iyi şeylerle hatırlanması içindir. Sadi ve Songül karakterlerinin hikayesini beğenen dizi hayranları da iki başarılı ismi güzel bir şekilde hatırlamak istiyor.

Devrim Özkan ve Ertan Saban uyumunu sulandırmadan ve izleyiciler de hikayeyi daha hızlı şekilde terk etmeden senaristlerin şimdiden final için hazırlıklar yapması iyi olabilir.

Dizinin reytingleri artık ortalama seviyelerin altına geriledi. Perşembe rekabetinde artık bambaşka bir ortam var ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi de yaz aylarından bu yana 27 bölüm ekranda kalarak büyük başarı kazandı.

Diziyi daha fazla uzatmak pek de faydalı olmayacaktır ve Devrim Özkan ile Ertan Saban uyumunu çok beğenenleri de düşünerek, projenin tadında bırakılması daha iyi gözüküyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizi projesinin mayıs sonuna kadar yani, sezon sonuna kadar ayakta durması mümkün olsa bile, her geçen hafta izleyicilerini kaybetmeye devam edeceğini ve reytinglerin bu sert rekabette eski günlere geri dönmesinin kolay bir şey olmadığını görmek gerekiyor.