Ana sayfa Dizi Haberleri Her başarılı işte olduğu gibi, Yalı Çapkını dizisinin başarısı da birilerini çok rahatsız etti!

Her başarılı işte olduğu gibi, Yalı Çapkını dizisinin başarısı da birilerini çok rahatsız etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisiyle ilgili hem medyada hem de sosyal medya ortamında inanılmaz iddialar paylaşılıyor. Dizinin hikayesine yönelik olarak izleyicilerin bir rahatsızlığı var. Özellikle de Buçe Buse Kahraman’ın canlandırdığı Pelin karakteri üzerinde, izleyiciler rahatsızlıklarını dile getiren çok sayıda paylaşımda bulundu.

Sosyal medyada kimi izleyiciler dizide rahatsız oldukları unsurları gayet iyi niyetli bir şekilde paylaşarak, aslında senariste nelere dikkat etmesi gerektiği yönünde mesaj verme çabası içine girdi. Ancak son günlerde dizinin sosyal medyada sürekli olumsuzluklar ile anılması pek de normal bir durum değil.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başarılı performansı, oyuncuların özel hayatlarının da işe katılarak servis edilen haberler ile baltalanmaya çalışılıyor. Ne yazık ki, bu duruma dizinin sadık izleyici kitlesi de farkında olmadan yaptıkları olumsuz yorumlarla destek oluyor.

Oysa ki, 15’li reytinglere kadar çıkmak ve hemen her bölümde çift haneli reyting oranları ile yola devam etmek, şu andaki dizi piyasasında çok zor bir başarı olarak kabul ediliyor.

Yalı Çapkını dizisi de bunu başardı ve hikayeye yönelik samimi eleştiriler dikkate alınır ise daha iyi bir süreç yaşanabilir. Ancak zaman zaman medyaya da yansıyan dizinin erken final yapacağına yönelik iddialar olsun, hikayenin yaratıcısı Gülseren Budayıcıoğlu’nun da diziden rahatsız olduğu şeklindeki bilgiler ne kadar doğru?

Her başarılı işte olduğu gibi, Yalı Çapkını dizisinin başarısı da birilerini çok rahatsız etti! 7

Böyle etkili bir dizinin, bu kadar başarılı bir noktadayken erken final iddialarının ortaya atılması akılla izah edilebilecek bir durum değil.

Üzerinde çok fazla spekülasyon yapılan Yalı Çapkını dizisinin başarısını tersine çevirmek isteyenler olduğu ve bunun için çeşitli iddialar ile projeyi yıpratmaya çalıştığı gözüküyor.

Bu duruma dikkat çeken isimlerden birisi de televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu oldu. Diziye yönelik iddiaları sorgulayan Koloğlu, ayrıca Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayeden rahatsız olduğu iddiasını da yalanlıyor.

İşte Sina Koloğlu’nun paylaştığı mesaj: “Bu yılın üzerinde en çok ‘spekülasyon yapılan’ dizisi, ‘Yalı Çapkını’ oldu. Önce finalin belli olduğu daha sonra, oyuncuların rahatsızlığı, en son Gülseren Budayıcıoğlu’nun rahatsız olduğu, erken final istediği iddiası.

Kulağıma ilginç bir bilgi geldi. Budayıcıoğlu’nun projenin içinde etkin bir konumda ve rahatsız olduğunda senaryoyu değiştirtecek güce sahip olduğu. Yani sadece romanları uyarlanan bir isim değil. Yapım şirketi içinde güçlü yani. Dizinin gidişatından en ufak ayrıntısından haberi var kendisinin. Bugüne kadar bana gelen bilgide, herhangi bir şikayeti söz konusu değil.”