Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde öne çıkma sırası artık Sıla Türkoğlu’na geldi!

Kızılcık Şerbeti dizisinde öne çıkma sırası artık Sıla Türkoğlu’na geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisi Show TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam ediyor. Dizinin 12 Mayıs günü 25. yeni bölümünün yayınlanacağı duyuruldu. Dizinin başrollerinde Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör de bulunuyor. Doğa ve Fatih karakterlerini canlandıran ikilinin yeni bölümlerde daha fazla öne çıkacağını söylemek mümkün.

Nursema karakterinin bir süredir izleyicileri çok etkilediği ve reytinglerde patlama yaşanmasına neden olduğu süreç şimdi de Doğa karakteri üzerinden yepyeni bir dönemin habercisi gibi. Fatih’in ihaneti sonrası Doğa’nın anne olacağı için yüzüne yansıyan sevinci ne kadar sürecek? Hamile eşini aldatan Fatih’in içine düştüğü durum aslında senaryo açısından da bir yol ayırımı olarak nitelendirilebilir.

Doğa’nın bebek beklediği bir sırada eşinin ihanetini öğrenmesi onun adına çok büyük bir yıkım olacak gibi gözüküyor. Senaristler bu ihanetin öğrenilme sürecini biraz da uzatabilir. Dizinin hayranları ise şimdiden isyan cümleleri ile sosyal medyada yer almaya başladı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde öne çıkma sırası artık Sıla Türkoğlu'na geldi! 7

Fatih karakterine kızan izleyiciler, “Senin doğacak iki tane masum yavruna da mı saygın yok” şeklinde yorumlar paylaşıyor. Hatta bazı izleyiciler benzer durumlara düştüklerini ve kendilerinin de bu tür zor dönemler yaşadıklarını belirten hikayelerini de paylaşmaya başladı.

Birçok kadın izleyicinin de bu ihanet noktasında hikayeni nasıl şekilleneceğine olan ilgisi olduğu gözlemleniyor. Doğa’nın Fatih’ten ayrılması ve kendisine yeni bir hayat kurması gerektiğine yönelik çok sayıda paylaşım da var.

Hayatın gerçekleri bir yana, dizinin hikayesinde Doğa ile Fatih karakterlerinin nasıl bir süreç yaşayacakları izleyenler için büyük bir deneyim fırsatı olacak. Tabii ki senaristler bu noktada karakterlerin hikayelerini hangi yöne çevirecekler bilinmez ama Sıla Türkoğlu’nun yeni bölümlerde fazlasıyla belirleyici bir noktada olacağı anlaşılıyor.

Emanet dizisinde ilk iki sezondaki başarısı ile büyük popülerlik elde eden, sosyal medyada milyonlarca hayrana kavuşan ve yurt dışında da geniş bir takipçi kitlesi bulunan Sıla Türkoğlu, uzun bir aradan sonra başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesinde de bundan sonraki sürecin belirleyici ismi olacak gibi gözüküyor.