Ana sayfa Dizi Haberleri Didişip duruyorlar ama fakir kız-zengin oğlan aşkı hayal değil galiba! Bizim Hikaye nereye gidiyor?

Didişip duruyorlar ama fakir kız-zengin oğlan aşkı hayal değil galiba! Bizim Hikaye nereye gidiyor?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
FOX TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin artık dargın olan aşıkları Barış ve Filiz’in akıbeti ne olacak bilmiyoruz ama ekran başında izlerken bir an önce kavuşsun istiyoruz.

Klasik bir hikaye konusu gibi dursa da zengin oğlan-fakir kız hikayesi, hemen her masalın, her aşk hikayesinin konusu olmaya devam ediyor. Gerçek hayatta karşılığını bulur mu bilinmez ama dizideki bu iki aşığı biz fazlasıyla sevdik.

Sıkıntılı bir ailesi ve bakmak zorunda olduğu kardeşleriyle hayat mücadelesi veren Filiz’in tutunacak tek dalı ilk başlardan itibaren hep Barış oldu. Durumu iyi olmasına rağmen yaşadığı sıkıntılar yüzünden zengin hayatını elinin tersiyle iten Barış ise Filiz’e adeta tapıyordu.

Karşılıklı hataları, birbirlerine oldukları destekle bir şekilde devam eden ilişkileri Filiz’in kardeşleri için Cemil’le evlenmesiyle büyük yara aldı.

Sonrasında yeniden toparlayan ve bütün kötü günleri unutmaya hazır aşıklarımızın arasına Filiz’in annesi girince, Filiz, Cemil’den boşanamadı.

Yaşanan tüm bu gelişmelerle aralarındaki ilişki kopma noktasına geldi ama yeni sezonda ekrandaki aşk hikayelerinden biraz daha farklı olaylarla dolu Filiz-Barış aşkı, izleyenleri daha uzun süre ekrana bağlayacak gibi duruyor.