Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Tahir ile Nefes aşkı masal değil, destan olur!

Sen Anlat Karadeniz’de Tahir ile Nefes aşkı masal değil, destan olur!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
ATV’nin başladığı gibi fırtınalar estiren dizisi Sen Anlat Karadeniz’in imkansız çifti Tahir ve Nefes’in aşkı, ekran başındakileri de içine almayı başardı.

Babası tarafından istemediği bir adama satılan Nefes, onun elinden kurtulmaya çalışırken hayatının aşkı Tahir’le tanıştı. Aynı Karadeniz gibi hırçın bir o kadar da merhametli olan Tahir ise Nefes’i görür görmez vuruldu.

Canı pahasına Nefes ve oğlu Yiğit’i koruyan Tahir’in ise Nefes’e olan aşkı izleyenleri resmen büyülüyor.

Gerek Tahir’in zoraki nişanlısı Mercan, gerek Vedat, gerek Tahir’in ailesinin aralarına sıradağlar ördüğü çift her şeye rağmen birbirlerini sevmekten vazgeçmeyeceğe benziyor. Ekran başında diziyi izleyenler, iki aşığın itiraf edemedikleri aşklarını gözlerinden okurken Nefes ve Tahir’in kavuşmasını dört gözle bekliyor.

Sen Anlat Karadeniz'de Tahir ile Nefes aşkı masal değil, destan olur! 7

Yaşadıkları badireleri atlatabilecekler mi bilinmez ama onlarla birlikte ekran başındakiler de kavruluyor. Yeni sezonun imkansız aşklarından biri gibi duran Tahir ve Nefes aşkı, her bölümde daha da büyüyor. Anlaşılan o ki dizi bitse de Nefes ve Tahir aşkı gönüllerde kalmaya devam edecek.

Birbirlerine o kadar naif, o kadar içten bakıyorlar ki Tahir adeta bakışlarıyla Nefes’in yaralarını sarmaya, Nefes de Tahir’in bakışlarındaki o güven dolu aşkla yaşadıklarını unutmaya çalışıyor. Kalpleri çoktan birbirlerine tutulmuş bu iki aşığın, gülümsediği anlar çok yok belki ama birlikteyken yaşadıkları mutluluk da hem çevrelerindeki insanlar hem de ekran başındakiler tarafından farkedilebiliyor.

İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin sade oyunculuklarında hayat bulan Nefes ve Tahir, sözle değil, gözleriyle konuşarak aşkın o masalsı dilini çoktan yakaladılar.

Dizinin twitter sayfasından yapılan şu paylaşım, Nefes’in yüreğindekileri anlatsa da aslında onların aşklarının da bunca imkansızlık arasında destan olabilecek türden bir aşka dönüşmeye başladığının bir işareti…