Ana sayfa Dizi Haberleri Dik duruşlu ve cesur kadın imajıyla Aile dizisindeki Devin, Serenay Sarıkaya’ya çok yakıştırıldı!

Dik duruşlu ve cesur kadın imajıyla Aile dizisindeki Devin, Serenay Sarıkaya’ya çok yakıştırıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile isimli Show TV dizisinin ilk bölümünde çok iyi reytingler elde etmesi ve izleyicileri bir anda kendisine çekmesi şaşırtıcı olmadı. Hikaye için birçok kişi klasik olduğunu düşünse bile, detaylara bakıldığı zaman ekran başına geçen izleyicileri etkileyen çok farklı yönleri de var. Bu yönlerden birisi de Devin karakterinin cesareti ve öz güveni ile kendisini gösteriyor.

Serenay Sarıkaya gibi 8 yıl aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönen popüler bir ismin milyonlarca takipçisi var. Özellikle de kadın izleyiciler Devin karakterinin ortaya koyduğu özellikleri sevdi. Zor bir hayatı olmasına rağmen ayakta kalan, yetişme koşullarının isyan edilecek boyutta olmasına rağmen, kardeşi Yağmur gibi çıldırmayan, daha olgun birisi olan bir Devin görüyorsunuz.

Serenay Sarıkaya’nın Devin karakterine çok yakıştığını düşünen milyonlarca dizi hayranı var. Çok zeki, cesur, asi ve kendi gücünü yine kendi yüreğinden alan bir Devin karakterinin, oyuncunun hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdığını sosyal medyadaki paylaşımlara bakarak anlayabilirsiniz.

Dik duruşlu ve cesur kadın imajıyla Aile dizisindeki Devin, Serenay Sarıkaya'ya çok yakıştırıldı! 25

Özellikle Serenay Sarıkaya hakkında oyunculuğunu beğenmeyen, popülerliğinin güzelliğinden geldiğini düşünenleri bir kez daha değerlendirme yapması yönünde düşündüren bir performans izledik. Devin karakterine gösterilen bu büyük ilginin altında, oyuncuya yönelik yıllardır yapılan bir eleştirinin de payı var.

Kıvanç Tatlıtuğ ile sahnelerinde sanki konuşuyormuş gibi oynayan, sanki çekim yapan kamera yokmuş edasıyla gerçek hayatta gibi normal bir Serenay görenler, dizinin bu detayını çok sevdi.

Dik duruşlu ve cesur kadın imajıyla Aile dizisindeki Devin, Serenay Sarıkaya'ya çok yakıştırıldı! 26

Bir izleyici diyor ki, “Serenay bu rolle hakkındaki tüm yargıları yıkacak ve küllerinden yeniden doğacak. Özlemişiz güçlü kadınları görmeyi…”

Gerçekten de Aile dizisinde Devin karakterinin cesareti ve öz güveninin birçok izleyiciyi olumlu etkilediğini sosyal medya paylaşımlarında görebilirsiniz.