Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in hayranları öyle bir kampanya başlattı ki duygulanmamak elde değil!

Hande Erçel’in hayranları öyle bir kampanya başlattı ki duygulanmamak elde değil!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, depremzedelere yardım için gönüllü olarak çalışan pek çok ünlü isimden biri. Rol aldığı dizilerle yerli ve yabancı büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu, Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin ardından yardım-destek çalışmalarına katılarak hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti.

Oyuncu, meslektaşları ve gönüllü isimlerle birlikte, çeşitli kurum ve kuruluşların 10 ilimizi etkileyen deprem bölgesine gönderilmek üzere ihtiyaç malzemelerinin toplanmasına yardımcı oldu ve hala da olmakta. Hande Erçel, instagram’da 30 milyon takipçili bir isim olarak da sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla etkileşimi çoğaltan bir isim ayrıca.

Erçel’in deprem bölgesi ile ilgili bir başka destek çalışması da Elle Türkiye dergisi ile ortak olarak hazırladığı kampanya ile devam ediyor. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde okuyan ünlü oyuncu, deprem bölgesini sembolize eden tasarımını önce derginin kapağı için tasarladı. Ardından bu tasarımı, yüzü olduğu Nocturne markasının t-shirtlerine basıldı ve satışa sunuldu.

Hande Erçel'in hayranları öyle bir kampanya başlattı ki duygulanmamak elde değil! 9

Oyuncunun depremden zarar gören 10 ilimizi kapsayan bölgeyi temsilen üstü çiçekli bir kuşak olarak sembolleştirdiği tasarımı, şimdi tshirt olarak satılmakta. Hande Erçel hayranları da bu özel amaca hizmet eden bir başka kampanyaları ile dikkatleri çekiyorlar.

Hande Erçel'in hayranları öyle bir kampanya başlattı ki duygulanmamak elde değil! 10

Oyuncunun ‘Kenetlenme’ temalı t-shirtlerinin satışına destek olmak için ‘askıda t-shirts’ kampanyası başlattı hayranları. Böylece hem alınan giysiler hem de toplanan gelirin deprem bölgesine aktarılması amaçlanıyor. Kampanya ile ilgili detaylar, Hande Erçel hayranları tarafından sosyal medyada duyurularak destek sağlanmaya çalışılıyor.

Hande Erçel'in hayranları öyle bir kampanya başlattı ki duygulanmamak elde değil! 11

Elde edilecek olan gelir, Hatay merkezli Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği’ne aktarılarak deprem bölgesindeki çalışmalarda kullanılacak. Askıya bırakılan ve Hande Erçel tasarımının basılı olduğu tshirtler hem bölgede ihtiyacı olan kişiler tarafından kullanılacak hem de geliri derneğe bağışlanarak ayrıca bir katkı daha sağlanacak…