Ana sayfa Sosyal Medya Dikkat aşırı kahkaha içerir! Nurgül Yeşilçay ve yeğeni, ünlü markayı fena tiye aldı!

Dikkat aşırı kahkaha içerir! Nurgül Yeşilçay ve yeğeni, ünlü markayı fena tiye aldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medyayı etkin kullanan ünlüler arasında. Yeşilçay, çoğu zaman esprili paylaşımlarıyla takipçilerini güldürürken, zaman zaman da girdiği komik kılıklarla kahkaha attırmakta. Oyuncu son olarak yine yeğeniyle çekilen bir fotoğrafıyla gündeme geldi. Ünlü bir markanın pek çok kişi tarafından benzeri şekilde dalga geçildiği akıma o da uydu.

Sosyal medya yayılan akımda dünyaca ünlü marka Balenciaga’nın yeni koleksiyonu üzerinden yaşanmakta. Koleksiyonun fotoğrafına pek çok kişi kendileri de ilginç kıyafetler giyerek dalgasını geçmeye devam ediyor. Ünlü isimlerden de durumu tiye alanlar var. Bunlar arasında son olarak Nurgül Yeşilçay’ın paylaşımı ortaya çıktı.

Oyuncu, ciddi ciddi giyinip, hazırlanıp fotoğrafın aynısını vermek için oldukça çaba harcamış. Yeğeni Buse Çelik ile kıyafetleri, duruşları, bakışlarıyla gülmekten kırıp geçiren fotoğrafını instagram sayfasından paylaştı.

Nurgül Yeşilçay’ın fotoğrafa “Aynısı kaynımgilde de var pozu. Önemli not: vatka olarak evdeki çorba taslarından faydalanabilirsiniz” notunu da düştüğü görülmekte.

“Aman eksik kalmayalım” notunu da yazan Yeşilçay’ın paylaşımını aşağıda görebilirsiniz.

Dikkat aşırı kahkaha içerir! Nurgül Yeşilçay ve yeğeni, ünlü markayı fena tiye aldı! 7