Ana sayfa Dizi Haberleri Dikkatli izleyiciler, Yalı Çapkını dizisinin bölüm sonunda, o çok özel notu gördüler!

Dikkatli izleyiciler, Yalı Çapkını dizisinin bölüm sonunda, o çok özel notu gördüler!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sezonun en dikkat çeken, reytingleriyle adeta yıla damgasını vuran dizisi Yalı Çapkını oldu. Star TV’de yayınlanan OGM Pictures imzalı dizi, Cuma akşamları ekrana geliyor. Bu hafta 8. bölümü yayınlanacak olan dizide Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisi, çift olarak çok sevildiler ve genç kuşağın başarılı iki ismi olarak dizideki performanslarıyla da ayrıca beğeni topluyorlar.

Dizinin başrolünde yer alan usta isim Çetin Tekindor ile Şerif Sezer’in yanı sıra Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ ve Gözde Kansu da öne çıkan rollerde. Kadrosu ile çok beğenilen dizinin bir başka dikkat çeken özelliği de dizinin çekildiği yalı.

Boğazın en güzel yerinde yer alan yalılardan bir tanesinde yapılıyor Yalı Çapkını dizisinin. Adında da Yalı geçmesi nedeniyle dizi için muhteşem bir yalı tercih edilmiş. İstanbul’un en güzel ve en eski semtlerinden birisi olan Beylerbeyi’nde yer alan bu görkemli yalı, diziye ev sahipliği yapıyor.

Dikkatli izleyiciler, Yalı Çapkını dizisinin bölüm sonunda, o çok özel notu gördüler! 9

Dizide Korhanlar’ın yalısı olarak görülen ve izleyenleri de manzarasıyla, yapısıyla büyüleyen bu yalının, Sabancı ailesinin yalısı olduğu ortaya çıktı. Her hafta dizide hayranlıkla izlenen yalı ile ilgili bir başka detay ise dizinin jeneriğinde yer alıyor.

Dikkatli izleyiciler, jenerikteki bu detayı çoktan gördüler! Ancak pek çok izleyicinin gözünden kaçmış olması muhtemel bu detay, Yalı Çapkını dizisini izleyenler için çok özel bir durum oluşturacak! Zira reytingleriyle bu kadar çok izlenen bir diziyle büyük bir katkı sağladıklarını da bilmiyor izleyenlerden pek çoğu…

Dikkatli izleyiciler, Yalı Çapkını dizisinin bölüm sonunda, o çok özel notu gördüler! 10

Dizinin çekimlerinin yapıldığı yalıdan elde edilen gelir, engelli çocuklara gidiyor. Jenerikte yer alan teşekkür notunda şöyle yazıyor: “Sabancı yalısındaki çekimlerimiz için bize açan ve elde edilen geliri Engelli Çocuklar Derneği’ne bağışlayan değerli Dilek Sabancı’ya teşekkür ederiz.”

Dikkatli izleyiciler, Yalı Çapkını dizisinin bölüm sonunda, o çok özel notu gördüler! 11

Yalı Çapkını dizisini her hafta büyük bir heyecanla izleyenler de dizinin reytinglerine yaptıkları katkı ile birlikte her bölümde elde edilen gelirin engelli çocuklara gitmesinde pay sahibi aslında. Bu nedenle de Yalı Çapkını dizisini izlemek hem heyecanlı ve keyifli bir hikayeyi izlemenin yanı sıra özel bir çabaya da katkı sağlaması açısından anlamlı…