Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde siren sesi ile gelen ve tüyleri diken diken eden sahneye yorum yağdı!

Yargı dizisinde siren sesi ile gelen ve tüyleri diken diken eden sahneye yorum yağdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’de yayınlanan ve yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı dizisi, Pazar akşamı 42. bölümdeki bir sahne ile izleyenlerden büyük takdir gördü! Dizinin bir sahnesi sırasında siren sesinin çalması ve ardından saygı duruşuna geçilmesi ile izleyicilerin gözlerini dolduran anlar yaşandı!

10 Kasım haftası olması nedeniyle Yargı dizisinden gelen bu özel sahneler, diziyi izleyenler için çok anlamlı sahnelerdi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün 1938 yılında ebediyete intikalinin 84. yılında saygı ile anmak için 10 Kasım’da, her yıl olduğu gibi sirenler yeniden çalacak.

Tüm Türkiye’de bir dakikalık saygı duruşu yapılırken, evlerinde, arabalarında, okullarda, iş yerlerinde olan insanlar da bu anı her yıl olduğu gibi karşılamaya hazırlanıyorlar. Ata’nın vefat ettiği 10 Kasım sabahı saat 09:05’te yaşanacak bu anma öncesinde, Yargı dizisinde o anlar bir sahneye konu oldu.

10 Kasım’dan bir kaç gün önce yayınlanan dizinin sahnesinde Atatürk’ün anılması, dizideki tüm karakterlerin tek tek Ata’nın fotoğrafları karşısında bir dakikalık saygı duruşuna geçmeleri, izleyenler için güzel bir sürpriz oldu. Diziyi takip edenler, o anlarda yaşadıkları duygularını sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla dile getirdiler.

Tüyleri diken diken eden o sahneye pek çok yorum yağdı ve izleyenler, Ata’nın anıldığı o sahnelerde çok duygulandıklarını belirttiler. Bazı izleyiciler “Dünyanın en iyi sahnesi” yorumunu yaparken bazıları da dizinin senaristi Sema Ergenekon’a ve diziye övgü dolu sözlerle 10 Kasım anmasının dizide yer almasına karşın duygu dolu düşüncelerini ilettiler…

İşte o sahneye gelen yorumlardan bazıları…

Yargı dizisinde siren sesi ile gelen ve tüyleri diken diken eden sahneye yorum yağdı! 15

 

Yargı dizisinde siren sesi ile gelen ve tüyleri diken diken eden sahneye yorum yağdı! 16

Yargı dizisinde siren sesi ile gelen ve tüyleri diken diken eden sahneye yorum yağdı! 17

Yargı dizisinde siren sesi ile gelen ve tüyleri diken diken eden sahneye yorum yağdı! 18

Yargı dizisinde siren sesi ile gelen ve tüyleri diken diken eden sahneye yorum yağdı! 19

Yargı dizisinde siren sesi ile gelen ve tüyleri diken diken eden sahneye yorum yağdı! 20

Yargı dizisinde siren sesi ile gelen ve tüyleri diken diken eden sahneye yorum yağdı! 21

Yargı dizisinde siren sesi ile gelen ve tüyleri diken diken eden sahneye yorum yağdı! 22

Yargı dizisinde siren sesi ile gelen ve tüyleri diken diken eden sahneye yorum yağdı! 23