Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dilan Çiçek Deniz çok rahatsız, üslupsuz ve rencide edici buluyor!

Dilan Çiçek Deniz çok rahatsız, üslupsuz ve rencide edici buluyor!

tarafından ker_def

Çukur dizisinde Sena karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz, önceki hafta diziye veda etmişti. Şimdilerde ise güzel oyuncu, Beşiktaşlı futbolcu Cyle Larin ile aşk söylentisiyle gündemde. Deniz’in bu iddiayı yalanlarken kullandığı ifadeler ne kadar rahatsız olduğunu sergiliyor.

“DM’sine gelen mesaj” şeklinde yapılan haberde Larin’in “Çok güçlüyüm, çok zenginim ve Kanadalıyım” diye yazdığı iddia edilmişti.

Ancak Dilan Çiçek Deniz bu haberleri yalanladı.

YENİ KARAR ALDI

Dikkat çeken nokta ise başarılı oyuncunun bundan sonrası için aldığı karar…

Basına her zaman saygılı olduğunu belirttikten sonra Dilan Çiçek Deniz, aynı saygıyı da kendisinin görmek istediğini vurguladı.

Şu sözü ise bu tür haberler devam ederse sonuçlarının olacağını anlatmak içindi: “Basında yapılan “üslupsuz ve rencide edici” haberler ile ilgili bundan sonra gerekli hukuksal tedbirleri alacağımı bildirmek isterim.”

Görüldüğü üzere Dilan Çiçek Deniz, asılsız haberlerden çok rahatsızlık duyuyor ve açık şekilde hukuk yollarını işaret ediyor.

INSTAGRAM’DAN AÇIKLADI

İşte Dilan Çiçek Deniz’in basına yönelik instagram’da yaptığı açıklamasının tüm ayrıntıları:

“Bugün internet ve yazılı basında çıkan “Dm’sine gelen mesaj” içerikli haberler kesinlikle asılsızdır. Taraflar adına rencide edicidir. Hiç tanımadığım kişiler ve özel hayatım ile ilgili üretilen “dedikodu”ların ajansımdan bilgi alınmadan haber yapılmasını kınıyorum.

Ben basın ile her zaman saygı çerçevesinden bir iletişim kurmuşumdur. Aynı saygının bana da gösterilmesini, bilgi alınarak hakkımda haber yapılmasını bekliyorum. Gerek özel hayatımla gerekse kişisel haklarımla ilgili yazılı ve görsel basında yapılan “üslupsuz ve rencide edici” haberler ile ilgili bundan sonra gerekli hukuksal tedbirleri alacağımı bildirmek isterim.”

Dilan Çiçek Deniz çok rahatsız, üslupsuz ve rencide edici buluyor! 7