Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz, Çukur hayranlarını bir hayli şaşırttı!

Dilan Çiçek Deniz, Çukur hayranlarını bir hayli şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dilan Çiçek Deniz, geçen sezon Çukur dizisine veda etmişti. Oyuncunun kariyerinde çok önemli olan bu yapım, popülerliğinin adeta zirve yapmasını sağladı. Sena karakteri ile dizide yer alan Dilan Çiçek Deniz, ilk başlarda çok eleştirilse de sonraları izleyicilere kendisini kabul ettirdi ve eleştiriler de övgüye döndü.

Dilan Çiçek Deniz, kariyerine Güneşin Kızları dizisi ile başlamış, ardından Tatlı Küçük Yalancılar’da rol almış ve Bodrum Masalı’nda da kendini göstermişti.

Ancak Çukur dizisi ünlü oyuncu adına bir dönüm noktası oldu. Youtube’de yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan oyuncu, “Tüm işlerim arasında en severek oynadığım şudur diyeceğin bir şey var mı?” sorusunu yanıtladı.

Birçok kişi Çukur dizisi cevabını bekledi ama Dilan Çiçek Deniz, Metin Akdülger ile başrolünü paylaştığı Netflix imzalı Yarına Tek Bilet isimli filmin en severek oynadığı proje olduğunu ifade ettii.

Oyuncu, “Benim için inanılmaz bir deneyimdi. Ozan (Açıktan) ile filmde çalışmak, Metin (Akdülger) ile partner olmak… Çok iyi yol arkadaşı oldu bana. O kadar çok şey öğrendim ki, 6 aylık bir ön hazırlığımız oldu. Bir karakter nasıl çıkartılır, nasıl yaratılılır? Ön hazırlığın önemi bir filmde. Çekerken de çok keyif aldık, tren yolculuğumuzda. O yüzden, kesinlikle Yarına Tek Bilet Leyla” diye konuştu.

İbrahim Selim, “Taze olduğu için değil yani” diye üsteledi ama Dilan Çiçek Deniz, “Hayır” diyerek net konuştu.