Ana sayfa Sosyal Medya Levent Ülgen ile Cengiz Bozkurt’un bilinmeyen ortak yönü!

Levent Ülgen ile Cengiz Bozkurt’un bilinmeyen ortak yönü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Cengiz Bozkurt ile Levent Ülgen, birlikte yeni bir projeye başladı. atv’de yayınlanan Gençliğim Eyvah isimli diziyle yaz ekranını neşelendiren iki ünlü ismin önemli bir ortak noktası var.

Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen ile aynı üniversitenin aynı bölümünü bitirdiklerini söyledi. Bozkurt, “İkimiz de ODTÜ Fizik’teniz biliyor musunuz? Aynı dönemde okumadık. Levent mezun olduğunda ben hazırlığı bitirmiştim” diye konuştu.

ODTÜ Fizik mezunu olduğunu söylediğinde genelde aynı soru ile karşılaşan Cengiz Bozkurt, “Bu kuantum teorisi nasıl bir şey, bir cümle ile özetleyebilir misiniz?” diyerek bu soruyu Levent Ülgen’e yöneltti.

Levent Ülgen, kuantım teorisini şu sözlerle özetledi: “Elektronun hızını biliyorsanız, yerini bilemezsiniz. Yerini biliyorsanız, hızını bilemezsiniz. Elektron enerji seviyesi atlarken, bir enerji yayar. Kuantum bu.”

Levent Ülgen ise Cengiz Bozkurt’a “LN (X)’in integrali nedir?” diyerek bir matematik sorusu yöneltti.

Cengiz Bozkurt, “Başka bir dil konuşuyor gibi olduk” diyerek espri yaptı. Levent Ülgen kendi sorusuna kendi cevabını verdi. Videoda detayları görebilirsiniz.