Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz, Çukur’dan ayrıldıktan sonra niyet etti ve istediğine kavuştu!

Dilan Çiçek Deniz, Çukur’dan ayrıldıktan sonra niyet etti ve istediğine kavuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, başrolünde yer aldığı Çukur dizisinde Sena karakterine hayat verdi. Oyuncu ilk başlarda ciddi tepkiler görse de sonrasında performansı ile dizinin hayranlarının gözüne girmiş, ayrıldığında ise herkes çok üzülmüştü. Oyuncu, şimdi ise Alev Alev dizisinde Rüya karakterine hayat veriyor.

Oyuncunun Çukur’dan ayrılmasından sonra hikayeye katılan Cihangir Ceyhan ile galada tanışıklığı bulunuyordu. Sonrasında ise bu ikili Rüya ve Ömer karakterleri için Alev Alev dizisinde buluştu. Çok iyi bir uyum yakalayan ikili Onedio’nun youtube programına konuk oldu.

İzleyicilerden gelen soruları yanıtlayan ikili, birbirinden farklı sorularla karşılaştı. Dilan Çiçek Deniz’e Çukur’dan ayrıldıktan sonra kadın hakları ile ilgili öne çıkan bir rolde yer almak istediğini söylediği hatırlatıldı. Peki şimdi Rüya rolü ile bu istediğine kavuşmuş muydu?

Dilan Çiçek Deniz, “İstediğim rolü canlandırıyorum. İstediğim işteyim, mutluyum” diye konuştu. Oyuncu, Rüya karakterinin dönüşümü ile ilgili de önemli bir detay verdi.

Alev Alev dizisinin önümüzdeki bölümlerinde Rüya karakteri farklılaşmaya başlayacak. Deniz, “Nasıl bir enerji yolladıysam, şimdi Rüya’nın dönüşümünü de daha net göreceğiz. O röportajda güzel dileklerde bulunmuştum bir sonraki işim için, doğru yerde olduğumu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.