Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz’in Alev Alev setindeki prenses haline uymayan tavırlarını Cihangir Ceyhan açıkladı!

Dilan Çiçek Deniz’in Alev Alev setindeki prenses haline uymayan tavırlarını Cihangir Ceyhan açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev dizisinde Rüya ve Ömer karakterlerine hayat veren iki ünlü oyuncu, Dilan Çiçek Deniz ve Cihangir Ceyhan, Onedio’nun youtube kanalına konuk oldu. Sosyal medyada hayranlardan gelen soruları yanıtlayan ikili, sempatiklikleri ve iyi uyumları ile dikkatleri çekti.

Her iki isim de çocukluklarında izledikleri Türkan Şoray’ın Şahmeran isimli filminden çok korktuklarını ifade etti. Cihangir Ceyhan, “Onu izleyemiyordum. Sonraları eve internet gelince korka korka izledim” diye konuştu. Bir soru üzerine birbirlerinin taklidini yapan ikili, izleyenlere gülümseten anlar yaşattı. Deniz’in “Tevfik bey” deyişini canlandıran Cihangir Ceyhan, kendisinin ise “Öldüm Cano ya” şeklindeki sözü çok kullandığı ifade etti.

Alev Alev dizisinin çekimleri sırasında da Cihangir Ceyhan’ın set ekibini en çok güldüren kişi olduğu partnerinin sözleri ile anlaşıldı. Dilan Çiçek Deniz, “Bir topluluk gülüyorsa sette, kesin Cihangir güldürmüştür, diyorum” şeklinde konuştu.

Partnerinin ters bir özelliğinin olmadığını, uyumlu birisi olduğunu ifade eden Cihangir Ceyhan, “Çok sıkıntı çıkartacağı bir şey yok. Yine insanlar eğleniyorsa bir yerde Dilan, iyi günündedir” dedi.

Program sırasında “Biz olduk aslında” diyerek Rüya ve Ömer karakterlerine atıf yapan Deniz, takıntı derecesinde düzenli birisi olduğunu söyledi.

Arkadaşının karavanı temiz tutmaya çalıştığından bahseden Ceyhan, “Ciddi bir şey konuşurken karavandaki muzları atıyor, yerleri süpürmeye çalışıyor. Hiç kendisine uymayan, şu prenses tavrına hiç yakışmayan şeklide, çöpün poşetini değiştirmeye çalışırken görebilirsiniz” diyerek güldürdü.

Alev Alev dizisindeki yangın sahnesinin çok zorlayıcı olduğunu da ifade eden Dilan Çiçek Deniz, 10 tam günde bu sahnelerin çekilebildiğini ve tüm ekibin de çok tedbirli davrandıklarını anlattı.