Ana sayfa Güncel Haberler Dilan Çiçek Deniz hayatına önemli yenilikler kattı!

Dilan Çiçek Deniz hayatına önemli yenilikler kattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu oldu. Youtube’da yayınlanan programda ünlü oyuncunun sosyal medyada sürekli amuda kalkarak verdiği pozlar soruldu. İbrahim Selim, “Biz ekip olarak, senin sürekli amuda kalmandan endişelendik. O kadar sık kalkıyor musun?” diye sordu. Dilan Çiçek Deniz, “Bulduğum yerde amuda kalkıyormuşum, değil mi? Yoga da yapmayalım mı yani” dedi.

Karantina yazı yazmaya başladığını belirten ünlü oyuncu, karantinada neler yaşadığını, ne yaptığını kağıda döktü. Normalleşme süreci ile birlikte yoğun temposuna geri dönen oyuncu, Yarım Kalan Aşklar dizisinin çekimlerine başladı. Burak Deniz ile partner olan Dilan Çiçek Deniz, pandemi konusuyla ilgili konuştu.

Oyuncu, “Umarım her şey iyi olur. Artık gerçekten yeter. Ben yalnızdım, ailem şehir dışında, beraber değiliz. 3 ay boyunca çok korktuğumdan evden asla dışarı çıkmadım. Aşağıya inip yürümedim bile, hiçbir şey yapmadım. O yüzden enteresan bir süreç oldu” açıklamasında bulundu.

Çukur dizisinde geçtiğimiz yıl ayrılan oyuncu, son 1 yıldır evden pek dışarı çıkmadığını belirterek, “İnsanlar benim karantinama katılmış gibi hissettim.Arkadaşlarımı ve sevdiklerimi çok özledim” şeklinde konuştu.

Oyunculuğu küçüklüğünden bu yana çok istediğini anlatan oyuncu, annesi ile birlikte tiyatro çalışmalarına katıldığını, lise yıllarında da eğitim almaya devam ettiğini belirtti.

Dilan Çiçek Deniz; Turizm Rehberlik, Karşılaştırmalı Edebiyat bölümlerinde okudu ama tamamlamadı. Şimdi ise İstanbul Üniversitesi’nde Felsefe okuyan oyuncu, “Ben okumanın hayalini seviyorum” ifadesini kullandı.