Ana sayfa Güncel Haberler Dilan Çiçek Deniz’den estetik üzerinden İbrahim Selim’e şakayla karışık eleştiri

Dilan Çiçek Deniz’den estetik üzerinden İbrahim Selim’e şakayla karışık eleştiri

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu oldu. Youtube’da yayınlanan programda ünlü oyuncu estetik olup olmadığı sorusu ile karşılaştı. Oyuncu, “Bu bütün kadın oyuncuların başına bela olmuş bir soru. Erkeklere sorulunca, estetiği olsa bile erkeğin oluyor ya insanlar. Kadınların üstüne daha çok gidiliyor. Hiç sevmiyorum bu soruyu aslında” diye konuştu.

Bu cevabı ile İbrahim Selim’e de göndermede bulunan Dilan Çiçek Deniz, ilk kez programa katılıp da böyle bir tepkide bulunan isim oldu. İbrahim Selim, 39 bölümdür kadın – erkek ayırmadan herkese bu soruyu sorarak, içini boşalmak istediklerini belirterek yanıt verdi.

Dila Çiçek Deniz ile İbrahim Selim bu konuyu espri unsuru yaparak devam etti. Oyuncu, “Bu bayağı yıllardır insanlara dert olmuş, benim estetik yaptırıp yaptırmadığım. Bir sürü yorum alıyorum. Dünyanın en kötü şeyiymiş gibi. Kesin dişlerini sıkarak yazıyorlar o yorumları. Manavdan meyvede almıyorsunuz, kadının organiği ya da organik olmayanı gibi. Bunu daha çok kadınlar kadınlara yapıyor. Bu da hoşuma gitmiyor. Yapmayın” şeklinde konuştu.

İbrahim Selim, kendisinin ve ekip arkadaşlarının bu konuya inanmadıklarını, ayrıca ekran önünde duran birçok kişi için estetiğin ihtiyaç gibi pompalandığını anlattı.

İbrahim Selim konuyu şu şekilde bağladı: “Benim estetiği olmuş, olmamış gram umurumda değil. İnşallah da vardır.”

Dilan Çiçek Deniz, estetik gerçeğini de ilk kez açıkladı. Vücudunun bir bölgesinde 2 adet estetiği olduğunu ve “Aşırı mutluyum” ifadesini kullandı.